De voetbalgoden 1 - Gevecht om de Cup

De voetbalgoden 1 - Gevecht om de Cup - Gerard van Gemert | Highergroundnb.org

...hrijver van jeugdboeken. Het steeds terugkerende thema in de boeken van Van Gemert is sport ... De Voetbalgoden 01 Gevecht om de cup - Gerard van Gemert ... ... . In de meeste boeken wordt het voorwoord geschreven door een bekende Nederlander die direct of indirect te maken heeft met de sport waar het boek hoofdzakelijk over gaat. Carrière. Het terugkerende thema in de boeken van Van Gemert is vaak sport.De meeste boeken van Gerard van Gemert worden uitgegeven door de Belgische uitgever Clavis.In 2012 schreef Van Gemert zijn eerste verhaal in de geheim-serie voor uitgever Leopold (W ... Bestel Gevecht om de cup (Voetbalgoden 1) van Gerard van ... ... .In 2012 schreef Van Gemert zijn eerste verhaal in de geheim-serie voor uitgever Leopold (WPG). De Voetbalgoden 01 - Gevecht om de cup. Maak kennis met twee jonge voetbalgoden: Stijn en Storm van FC Rapitas. Verwikkeld in een hevige strijd met hun grote rivalen: de Stieren. Ze strijden om het kampioenschap en om nog veel meer! Als een paar Stieren de bal van Storm stelen, stuiten de Rapitanen op een verrassende vondst. Een die hen wel in de problemen brengt ... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Gemert, Gerard van - De Voetbalgoden / deel 1 - Gevecht om de cup Ze strijden om het kampioenschap en om nog veel meer!Als een paar Stieren de bal van Storm stelen, stuiten de Rapita Gevecht om de Cup, Gerard van Gemert - Hardback - 9789044807042 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Per stuk leverbaar bij schoolboekenthuis.nl: De Voetbalgoden. Gevecht om de cup (ISBN 9789044807042) Gevecht om de Cup - De voetbalgoden van Gerard van Gemert (boek, gebonden, ISBN 9789044807042). Maak kennis met twee jonge voetbalgoden: Stijn en Storm van FC Rapitas. Verwikkeld in een hevige strijd met hun grote... De voetbalgoden 1 - Gevecht om de Cup Gerard van Gemert. Hardcover € 14.95. Boeken tips. Bekijk de boeken tips voor meer inspiratie. Leuk voor jezelf of als cadeau, hier vind je alle boeken tips. De biografie van Memphis Depay. Memphis Depay is misschien wel een van de meest besproken voetballers van deze generatie. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Gemert, Gerard van - Gevecht om de cup (De Voetbalgoden 1) Maak kennis met twee jonge voetbalgoden: Stijn en Storm van FC Rapitas. Verwikkeld in een hevige strijd met hun grote rivalen: de Stieren. Ze strijden om het kampioenschap en om nog veel meer! Als een paar Stieren de bal van Storm stelen, stuiten de Rapit Nieuw! Gerard van gemert gevecht om de cup de voetbalgoden nooit gelezen kijk ook eens bij mijn andere advertenties voor nog meer leuke dingen Pakket met Deel 11 Clubliefde + gratis paperback deel 1 Gevecht om de cup. Stijn en Storm mogen een week proefdraaien bij de Engelse topclub Petchwood United om een contract af te dwingen. ...Lees hieronder verder....

INFORMATIE

AUTEUR
Gerard van Gemert
DIMENSIE
12,18 MB
BESTANDSNAAM
De voetbalgoden 1 - Gevecht om de Cup.pdf

OMSCHRIJVING

Maak kennis met twee jonge voetbalgoden: Stijn en Storm van FC Rapitas. Verwikkeld in een hevige strijd met hun grote rivalen: de Stieren. Ze strijden om het kampioenschap en om nog veel meer!Als een paar Stieren de bal van Storm stelen, stuiten de Rapitanen op een verrassende vondst. Een die hen wel in de problemen brengt ... Kunnen Stijn en Storm zich alleen op het voetbal richten? En lukt het Stijn om Femke voor zich te winnen, of blijft zij hem altijd zien als het vriendje van haar kleine broertje?Met een voorwoord van Studio Sportcommentator Frank Snoeks: 'Van Gemert heeft niet zomaar een jongensboek geschreven, hij heeft ook nog eens een goed jongensboek geschreven. Je hebt het nu in je handen.'Een tof voetbalboek. Ik kijk uit naar deel twee. - Jens (9)Het spannendste vind ik of Stijn en Femke verkering gaan krijgen. -Charlotte (13)Ik heb het in één avond uitgelezen. Ik hoop echt dat deel twee net zo spannend zal zijn. - Jimmy (12)Leuk verhaal, vooral leuk omdat het niet alleen over voetballen gaat. -Marit (14)Ik vind het een spannend voetbalboek! Ik heb er op school al een boekbespreking over gehouden. - Dennis (11)

Wil je het boek lezen?De voetbalgoden 1 - Gevecht om de Cup in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerard van Gemert. Lezen De voetbalgoden 1 - Gevecht om de Cup Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN