BROOD VOOR ONDERWEG

BROOD VOOR ONDERWEG - Henri Nouwen | Highergroundnb.org

... voor. Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: Word lid Evangelische Omroep Als mediabedrijf binnen het publieke bestel vertelt de EO, overtuigd van Gods liefde voor iedereen, verhalen over God en het volgen van Jezus ... Dagelijkse overdenking - Henri Nouwen ... . Quiche is misschien niet meteen het eerste hapje voor onderweg waar je aan zult denken, maar het is makkelijk klaarmaken en erg voedzaam. Dit heb je nodig voor het deeg: 125 g kwark, 125 g boter, 250 g bloem, snuf zout. Voor de vulling: 2 courgettes, 175 gram prosciutto of parmaham, 4 eieren, 125 g crème fraîche, 100 gram kaas. Brood Voor Onderweg (Paperback). Het vertrekpunt is altijd 'nu' en het einddoel is altijd 'het Licht'. Met 'Licht' wordt over het alg ... Witte donderdag: Brood voor onderweg - San Salvator ... ... . Voor de vulling: 2 courgettes, 175 gram prosciutto of parmaham, 4 eieren, 125 g crème fraîche, 100 gram kaas. Brood Voor Onderweg (Paperback). Het vertrekpunt is altijd 'nu' en het einddoel is altijd 'het Licht'. Met 'Licht' wordt over het algemeen het inzicht... Met Brood begint u de dag goed! Dagelijks bent u vanaf 8.30 u. welkom voor een uitgebreid ontbijtbuffet inclusief een kop koffie of thee voor €10,95 p.p. Wilt u een lunchpakket mee voor onderweg? Stel deze zelf samen voor €7,50. EXTRA VOORDELIG: ONTBIJT EN LUNCHPAKKET SAMEN VOOR €16,95 Voor het eerst van zijn leven is hij de officiële bijrijder. Ik kan het niet laten hem versnaperingen voor onderweg mee te geven: "Je moet goed zorgen voor de chauffeur." Brood met kip voor ... Voor mensen die net als toen in Egypte, onderdrukt worden, als slaaf behandeld, bidden wij om bevrijding. Dat zij op die lange weg bondgenoten mogen vinden, dat hen brood voor onderweg mag worden aangereikt Voor mensen die door ziekte of leeftijd moeten loslaten. Loslaten van hun zelfstandigheid. Loslaten van dingen die je graag deed. brood met bijvoorbeeld eiersalade; popcorn (groente)chips; Vergeet niet genoeg drinken...

INFORMATIE

AUTEUR
Henri Nouwen
DIMENSIE
4,58 MB
BESTANDSNAAM
BROOD VOOR ONDERWEG.pdf

OMSCHRIJVING

Nieuwe druk verschenen onder de titel: Een jaar met Henri Nouwen. Een boek schrijven met dagelijkse meditaties werd voor Henri Nouwen een waar geestelijk avontuur.Hij noteerde wat hem te binnen viel. Het resultaat waren 366 gedachten, waarmee hij zijn geloof hadneergeschreven.

Wil je het boek lezen?BROOD VOOR ONDERWEG in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henri Nouwen. Lezen BROOD VOOR ONDERWEG Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN