Onsterfelijke geest

Onsterfelijke geest - Ervin Lazlo | Highergroundnb.org

...oor de visie op ons onsterfelijke zelf en de wereld ... Hebt u een onsterfelijke geest? — Watchtower ONLINE LIBRARY ... . Onsterfelijke Geest Wetenschap en de continuïteit van bewustzijn buiten de hersenen ISBN: 9789492500908 Omvang: 176 pag. Binding: paperback Prijs: € 19,95 Excl. BTW €18,30 Onsterfelijkheid duidt eeuwig leven aan, zonder dood of sterven, een oneindig bestaan.Sommige organismen hebben biologische onsterfelijkheid.. Menselijke onsterfelijkheid kan letterlijk en figuurlijk worden opgevat. In figuurlijke zin betekent het dat een mens voor ... Onsterfelijkheid - Wikipedia ... . In figuurlijke zin betekent het dat een mens voortleeft in de herinnering van de levenden, bijvoorbeeld als geliefde vriend of familielid, of als iemand die grote daden heeft verricht. In "Onsterfelijke geest" leveren Ervin Lazlo en Anthony Peak het wetenschappelijk bewijs voor de continue aanwezigheid van bewustzijn met of zonder verbinding met een levend organisme. Ze onderzochten de snel groeiende hoeveelheid wetenschappelijk bewijsmateriaal voor de continuïteit van bewustzijn, met inbegrip van bijna-doodervaringen, communicatie na de dood, reïncarnatie en de neuro ... In "Onsterfelijke geest" leveren Ervin Lazlo en Anthony Peak het wetenschappelijk bewijs voor...

INFORMATIE

AUTEUR
Ervin Lazlo
DIMENSIE
7,80 MB
BESTANDSNAAM
Onsterfelijke geest.pdf

OMSCHRIJVING

In ''Onsterfelijke geest'' leveren Ervin Lazlo en Anthony Peak het wetenschappelijk bewijs voor de continue aanwezigheid van bewustzijn met of zonder verbinding met een levend organisme.Ze onderzochten de snel groeiende hoeveelheid wetenschappelijk bewijsmateriaal voor de continuïteit van bewustzijn, met inbegrip van bijna-doodervaringen, communicatie na de dood, reïncarnatie en de neuro-zintuiglijke informatie ontvangen tijdens een andere staat van bewustzijn. Zij verklaren hoe de aanhoudende aanwezigheid van bewustzijn, ook al is het lichaam overleden, in wezen laat zien dat we onsterfelijk zijn - wij blijven bestaan zelfs wanneer ons fysieke bestaan tot een einde is gekomen..Door te bewijzen dat bewustzijn aan de basis ligt van de kosmos en bovendien onsterfelijk is in de diepere, niet gematerialiseerde sfeer, laten Laszlo en Peake zien dat het doel van het bewustzijn is om zich te manifesteren in levende wezens om op deze wijze voortdurend te evolueren.

Wil je het boek lezen?Onsterfelijke geest in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ervin Lazlo. Lezen Onsterfelijke geest Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN