Deeltafels 1 t/m 10 rekenen geschikt voor groep 4, 5 en 6 Werkboek

Deeltafels 1 t/m 10 rekenen geschikt voor groep 4, 5 en 6 Werkboek - none | Highergroundnb.org

...eursmechelen.be en download gratis boeken! Rekenen | Overzicht van lesmateriaal voor het primair onderwijs ... PDF Werkboek Geschikt voor de groepen 4, 5 en 6 ... .werkbladen en werkboekjes Leer de tafel van 5 met deze handige tafelkaart van Junior Einstein. De kaart is overzichtelijk gemaakt zodat je de tafel van 5 vlot kunt leren. Tip: print de kaart uit en leg een blaadje op de antwoorden. Zo kun je de tafels gemakkelijk leren. Leer de tafel van 11 met deze handige tafelkaart van Junior Einstein. Print de kaart uit en gebruik het tijdens het oefenen met de tafel van 11. Je kunt ook de tafels oefenen ... Deeltafel van 5 - Online rekenen groep 2 t/m 8 ... . Print de kaart uit en gebruik het tijdens het oefenen met de tafel van 11. Je kunt ook de tafels oefenen door een blaadje op de antwoorden te leggen. Zo kun je kijken welke tafels je al kent en welke je nog beter moet oefenen. Deeltafels 1 t/m 10 rekenen geschikt voor groep 4, 5 en 6 Werkboek. Werkboek Deeltafels 1 tot en met 10 In dit werkboek met deeltafelkaarten komen de tafels 1 tot en met 10 aan bod. Pinterest. Log in. Registreren. Rekentijger is een serie met vrolijke werkboekjes voor de betere en snellere rekenaars. Rekentijger daagt hen uit met creatieve rekenuitdagingen en echte breinkrakers. De kleurrijke boekjes bieden stof die niet vooruit loopt op het leerstofaanbod in de methoden, maar oefent andere denkmethoden. Pittige, creatieve en innovatieve reken- en wiskundeproblemen en puzzels waar rekentijgers hun ......

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,2 MB
BESTANDSNAAM
Deeltafels 1 t/m 10 rekenen geschikt voor groep 4, 5 en 6 Werkboek.pdf

OMSCHRIJVING

Leer de deeltafels van 1 tot en met 10 automatiseren!Werkboek Deeltafels 1 tot en met 10In dit werkboek met deeltafelkaarten komen de tafels 1 tot en met 10 aan bod. Knip de deeltafelkaarten uit en hang ze ergens op, bijvoorbeeld in de keuken of in de klas. Erg handig als ondersteuning bij het oefenen van de deeltafels! Het boek wordt afgesloten met een deeltafeldiploma. Het ondersteunend materiaal met de deeltafelkaarten dat apart verkrijgbaar is, kan bij het oefenen een goede ondersteuning bieden. De deeltafels zijn de omgekeerde tafels. In plaats van herhaald optellen, ga je herhaald aftrekken. Je deelt een geheel in delen. Om dit goed en snel te kunnen, is het van belang dat je de deeltafels goed beheerst! In het dagelijks leven zijn tal van situaties te bedenken wanneer het beheersen van de deeltafels goed van pas komt. Denk maar eens aan het verdelen van een twintig snoepjes over vier personen. Welke som moet je dan maken en wat is de uitkomst? Daarnaast wordt er met de deeltafels ook een basis gelegd voor het verdere rekenen op de basisschool en zelfs voor de wiskunde op de middelbare school. Het automatiseren van de deeltafels is daarom ontzettend belangrijk.

Wil je het boek lezen?Deeltafels 1 t/m 10 rekenen geschikt voor groep 4, 5 en 6 Werkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Deeltafels 1 t/m 10 rekenen geschikt voor groep 4, 5 en 6 Werkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN