De schrijfbibliotheek - Over redactie

De schrijfbibliotheek - Over redactie - Lisa Kuitert | Highergroundnb.org

...lt er nog altijd aan een manuscript te sleutelen om het beter te maken ... Studystore | Over redactie, Kuitert, L. | 9789045701486 ... . Wie alle richtlijnen en adviezen van De Schrijfbibliotheek netjes heeft opgevolgd, zou in staat moeten zijn de ideale tekst te schrijven. Toch valt er nog altijd aan een manuscript te sleutelen om het beter te maken. Veel mensen laten hun teksten door vri Over redactie (De schrijfbibliotheek): Amazon.es: Lisa Kuitert: Libros en idiomas extranjeros De beste schrijfboeken vind je bij Schrijven Online Bij Schrijven Online vind je een zeer uitgebreid assortiment van de beste schrijfboeken, geschreven door doorgewinterde schrijfcoaches en schrijvers uit binnen en -buitenland. De collectie bestrijkt alle denkbare genres: van kort verhaal tot ro ... Boeken bestellen | Schrijven Online ... . De collectie bestrijkt alle denkbare genres: van kort verhaal tot roman, van chicklit tot literaire thriller, van poëzie tot songwriting, van reisverhaal tot (auto ... In dit deel van De Schrijfbibliotheek zet Lisa Kuitert uiteen wat een redacteur doet met jouw tekst. Welke belangen heeft een redacteur, en wat is goed voor jou? Wat zijn je rechten en plichten, en wat te doen als een redacteur van uitgeverij verandert? Deze en andere onderwerpen komen in Over redactie aan de orde. Over redactie Lisa Kuitert. Wie alle richtlijnen en adviezen van De Schrijfbibliotheek netjes heeft opgevolgd, zou in staat moeten zijn de ideale tekst te schrijven. Toch valt er nog altijd aan een manuscript te sleutelen om het beter te maken. Wie alle richtlijnen en adviezen van De Schrijfbibliotheek netjes heeft opgevolgd, zou in staat moeten zijn de ideale tekst te schrijven. Toch valt er nog altijd aan een manuscript te sleutelen om het beter te maken. Veel mensen laten ...

INFORMATIE

AUTEUR
Lisa Kuitert
DIMENSIE
7,57 MB
BESTANDSNAAM
De schrijfbibliotheek - Over redactie.pdf

OMSCHRIJVING

Wie alle richtlijnen en adviezen van De Schrijfbibliotheek netjes heeft opgevolgd, zou in staat moeten zijn de ideale tekst te schrijven. Toch valt er nog altijd aan een manuscript te sleutelen om het beter te maken. Veel mensen laten hun teksten door vrienden of bekenden becommentariëren, maar op een dag ligt je manuscript dan eindelijk op de uitgeverij, bij de redacteur. Wat moet je je bij zo iemand voorstellen? Is hij, of zij, de lieve moeder die je schouderklopjes geeft, of is hij een vlijmscherpe bovenmeester die overal commentaar bij heeft?In dit deel van De Schrijfbibliotheek zet Lisa Kuitert uiteen wat een redacteur doet met jouw tekst. Welke belangen heeft een redacteur, en wat is goed voor jou? Wat zijn je rechten en plichten, en wat te doen als een redacteur van uitgeverij verandert? Deze en andere onderwerpen komen in Over redactie aan de orde.

Wil je het boek lezen?De schrijfbibliotheek - Over redactie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lisa Kuitert. Lezen De schrijfbibliotheek - Over redactie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN