Het edele brein van een zwijn

Het edele brein van een zwijn - Matt Whyman | Highergroundnb.org

...n. In 'Het edele brein van een zwijn' gaat Matt Whyman ... Het edele brein van een zwijn PDF Download | BANK72 PDF ... ... Ze houden van spelen, ze zijn lief en nieuwsgierig en ongelooflijk eigenwijs. Hoog tijd dus om te ontdekken wat ze écht in hun mars hebben. In 'Het edele brein van een zwijn' gaat Matt Whyman, varkensliefhebber pur sang, op zoek naar het ware verhaal van het varken: van hun evolutie, gedrag en communicatie tot vriendschap, loyaliteit en gebroken harten. Wat varkens ons kunnen leren over mens zijn. Het edel ... bol.com | Het edele brein van een zwijn, Matt Whyman ... ... . Wat varkens ons kunnen leren over mens zijn. Het edele brein van een zwijn op boekenliefde.nl. Voeg toe aan verlanglijst: Mail naar vriend(in) /collega Het edele brein van een zwijn; Whyman, Matt; EAN 9789402703283; CB; HarperCollins; De RozekruisPers is een internationale uitgeverij met als doel het uitdragen van het gnostiek gedachtegoed. Pentagram boekwinkel voor levende spiritualiteit. Verzendkosten gratis binnen Nederland! In Het edele brein van een zwijn gaat Matt Whyman, varkensliefhebber pur sang, op zoek naar het ware verhaal van het varken: van hun evolutie, gedrag en communicatie tot vriendschap, loyaliteit en gebroken harten. Een heerlijke ode aan misschien wel de slimste underdog in het dierenrijk. Get this from a library! Het edele brein van een zwijn. [Matt Whyman; Saskia Peeters; Micaela Alcaino] -- Verslag van het wel en wee van twee varkens die de auteur als huisdier had, met observaties over hun gedrag uitgelegd door een hoogleraar diergedrag en -welzijn en een extensieve varkenshoudster. Koop nu Het edele brein van een zwijn van Matt Whyman bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Het edele brein van een zwijn. Schrijver. Matt Whyman. ISBN. 9789402703283. Uitgever. HarperCollins. Prijs € 7,95 (Excl. verzendkosten) Bijzonderheden. 9789402703283 Wat varkens ons kunnen leren over mens zijn - staat: goed . Meer info. Afbeeldingen. Boekhandel Broekhuis Enschede...

INFORMATIE

AUTEUR
Matt Whyman
DIMENSIE
12,79 MB
BESTANDSNAAM
Het edele brein van een zwijn.pdf

OMSCHRIJVING

Vies, dik, lekker op de barbecue... Het is duidelijk: biggen, varkens en zwijnen zijn niet de meest glorieuze leden van het dierenrijk. En toch zijn varkens buitengewoon slim en sociaal. Ze houden van spelen, ze zijn lief en nieuwsgierig en ongelooflijk eigenwijs. Hoog tijd dus om te ontdekken wat ze écht in hun mars hebben.In 'Het edele brein van een zwijn' gaat Matt Whyman, varkensliefhebber pur sang, op zoek naar het ware verhaal van het varken: van hun evolutie, gedrag en communicatie tot vriendschap, loyaliteit en gebroken harten. Boordevol fascinerende onderzoeksresultaten en grappige anekdotes: Het edele brein van een zwijn is een heerlijke ode aan misschien wel de slimste underdog in het dierenrijk.

Wil je het boek lezen?Het edele brein van een zwijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Matt Whyman. Lezen Het edele brein van een zwijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN