De miljonairstaks en zeven andere briljante ideeën om de samenleving te veranderen

De miljonairstaks en zeven andere briljante ideeën om de samenleving te veranderen - Peter Mertens | Highergroundnb.org

... - 9789462670396 | AKO boeken De naam Peter Mertens is een begrip geworden sinds het publiceren van Hoe durven ze? Dat boek verscheen precies op het ogenblik dat het verschijnen moest ... Miljonairstaks en zeven andere briljante ideeën om de ... ... . Iedereen wist wel dat de crisis er was en dat diegenen die er moesten voor opdraaien niet diegenen waren die er de oorzaak van waren en een toenemend aantal […] Miljonairstaks en zeven andere briljante ideeën om de samenleving te verbeteren | ISBN 9789462670389 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De miljonairstaks en zeven andere briljante ideeën om de samenleving te veranderen. 'Het lijkt altijd onmogelijk', zei de betreurde Nelson Mandel ... Miljonairstaks en zeven andere briljante ideeën om de ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De miljonairstaks en zeven andere briljante ideeën om de samenleving te veranderen. 'Het lijkt altijd onmogelijk', zei de betreurde Nelson Mandela, 'tot het gerealiseerd is.' De kinderen uit de mijnen halen en de schoolplicht invoeren, dat was voor sommigen 'te gek voor woorden'. En toch gebeurde het. Betaald verlof en de vijfdagenweek golden ooit als 'van een andere planeet'. Assistent En Client boek .pdf C.S.M.J. Steeghs-Tacken Augustinus en het onderwijs ebook - Merkloos .pdf Baantjer 80 - De Cock en de moord op maat boek A.C. Baantjer epub Antwerpen | De miljonairstaks en zeven andere briljante ideeën om de samenleving te veranderen | Boekvoorstelling. Public · Hosted by EPO Uitgeverij. clock. Thursday, April 23, 2015 at 7:30 PM UTC+02. More than a year ago. pin. Bar Noord Zomerbar. viaductdam 1, 2060 Antwerp, Belgium. Show Map. De miljonairstaks en zeven andere briljante ideeën om d...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Mertens
DIMENSIE
12,92 MB
BESTANDSNAAM
De miljonairstaks en zeven andere briljante ideeën om de samenleving te veranderen.pdf

OMSCHRIJVING

‘Het lijkt altijd onmogelijk’, zei de betreurde Nelson Mandela, ‘tot het gerealiseerd is.’ De kinderen uit de mijnen halen en de schoolplicht invoeren, dat was voor sommigen ‘te gek voor woorden’. En toch gebeurde het. Betaald verlof en de vijfdagenweek golden ooit als ‘van een andere planeet’. Tot ze verwezenlijkt werden.Vandaag leveren we in. Niet alleen op ons budget. Veel meer nog op ons denkvermogen. Dit boek brengt daar verandering in.Zestien doeners die durven dromen, brengen in dit boek acht overrompelende kleuren samen. Een palet van acht verrassende ideeën die de samenleving creatief uitdagen.Stel je voor dat schoolmoeheid een uitstervend woord wordt. Stel je voor dat we met z’n allen straks nog 30 uren werken, en al die andere uren kunnen besteden aan muziek, aan cultuur, aan sport of gewoon aan samen zijn. Ja, stel je voor dat er geen wooncrisis meer zou zijn, geen drempels meer voor dokters, en geen straffeloosheid voor racisme. Dat we in klimaatneutrale steden zouden leven, en ook echt zelf zouden beslissen.Ja, stel je voor, dat het alledaagse ongewoon wordt, en het ongewone alledaags.Laat je vervoeren door deze zuurstoftrein van vernieuwing.

Wil je het boek lezen?De miljonairstaks en zeven andere briljante ideeën om de samenleving te veranderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Mertens. Lezen De miljonairstaks en zeven andere briljante ideeën om de samenleving te veranderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN