Krassels

Krassels - Jos Govaarts | Highergroundnb.org

...ag, gezellige woensdag, week is doormidden, grappige dieren-plaatjes Krabbels ... Krassels - Jos Govaarts | Boeken.com ... . Rondgang. Geplaatst op 3 mei 2020. Als alle woorden op zijn. Als alle woorden zijn gezegd. Wat blijft er dan nog over? De woorden van het begin. Dat is het enigste dat echt leeft. Rond en rond gaan ze. Tot ze ook op zijn en niemand er meer om geeft. Wat blijft er dan nog over? Krassels klinkt zachter, het doet vriendelijker aan. In mijn boek gebruik ik krassel om een kort moment aan te geven, zoals een ... Hyves Krabbels Plaatjes en Animatie GIFs » Animaatjes.nl ... . In mijn boek gebruik ik krassel om een kort moment aan te geven, zoals een schrijver snel iets opschrijft of een tekenaar iets schets om niet te vergeten. Je wilt het moment bij je kunnen houden. Terug naar het nieuws overzicht Krassels. Jos Govaarts. Fictie Nog geen waardering Wees de eerste! Gelezen? Geef jouw waardering. Succesvol toegevoegd. Marcus Halen, bijna veertig jaar, zit in een onrustige fase van zijn leven. Hij leeft gescheiden van zijn gezin ... 15-jan-2018 - Deze pin is ontdekt door Willeke. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest....

INFORMATIE

AUTEUR
Jos Govaarts
DIMENSIE
12,15 MB
BESTANDSNAAM
Krassels.pdf

OMSCHRIJVING

Marcus Halen, bijna veertig jaar, zit in een onrustige fase van zijn leven. Hij leeft gescheiden van zijn gezin, verliest door een ziekte al zijn haar en zijn vader overlijdt plotseling. In de nalatenschap krijgt Marcus de opdracht om een brief bij iemand af te leveren. Hij weet alleen een naam, verder niets; geen woonplaats en niet wie die persoon is. Het is het begin van een zoektocht. Niet alleen naar de onbekende man, maar vooral naar zichzelf. Hij ontdekt veel over zijn vader en zijn familie, zaken die hij liever niet had geweten.

Wil je het boek lezen?Krassels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jos Govaarts. Lezen Krassels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN