Goudvalk

Goudvalk - K. Kerr | Highergroundnb.org

...volop aan het verharen, maar met het zonnetje erop glanst ze toch nog behoorlijk ... Deverry / 12 Goudvalk van K. Kerr 9 x tweedehands te koop ... ... . Goudvalk In Goudvalk maakt Katharine Kerr een begin met het samenbrengen van de verschillende verhaallijnen die zij in haar romans over Deverry en het Westland begon - met bewonderenswaardig resultaat. De machtige Nevyn is gere arneerd, maar de jonge Neb weet niets van het vorige leven van deze magi Na de dood van zijn ouders, slachtoffers van een levensgevaarlijke epidemie, arriveert Neb met ... Goudvalk In Goudvalk maakt Katharine Kerr een begin met het samenbrengen van ... De Kaft | Goudvalk, Katharine Kerr ... ... Goudvalk In Goudvalk maakt Katharine Kerr een begin met het samenbrengen van de verschillende verhaallijnen die zij in haar romans over Deverry en het Westland begon - met bewonderenswaardig resultaat. In Goudvalk maakt Katharine Kerr een begin met het aaneenknopen van de verschillende verhaallijnen die zij in haar eerdere romans uitzette - met bewonderenswaardig resultaat. De machtige Nevyn is gereïncarneerd, maar de jonge Neb weet niets van het vorige leven van deze magiër. Deverry 12 - Goudvalk. Goudvalk In Goudvalk maakt Katharine Kerr een begin met het samenbrengen van de verschillende verhaallijnen die zij in haar romans over Deverry en het Westland begon - met bewonderenswaardig resultaat. De machtige Nevyn is gere arneerd, maar de jonge Neb weet niets van het vorige leven van deze magi Na de dood van zijn ouders,...

INFORMATIE

AUTEUR
K. Kerr
DIMENSIE
12,78 MB
BESTANDSNAAM
Goudvalk.pdf

OMSCHRIJVING

GoudvalkIn Goudvalk maakt Katharine Kerr een begin met het samenbrengen van de verschillende verhaallijnen die zij in haar romans over Deverry en het Westland begon - met bewonderenswaardig resultaat.De machtige Nevyn is gere arneerd, maar de jonge Neb weet niets van het vorige leven van deze magi Na de dood van zijn ouders, slachtoffers van een levensgevaarlijke epidemie, arriveert Neb met zijn jongere broer bij de verlaten boerderij van hun laatste overlevende familielid. Daar vernemen ze dat achter de westgrens een nog groter, levensbedreigend gevaar snel aan kracht wint. Het Paardenvolk, daartoe aangezet door hun nieuwe godin Alshandra, plundert op nietsontziende wijze dorpen van Deverry en voert de bevolking in slavernij af. Deze keer zijn ze van plan het nomadische Westvolk voorgoed van de aardbodem te vagen.Als gevolg daarvan maken Neb en zijn zielsverwante, Branna, kennis met verwoesting en verderf, en met liefde en geluk. Het is maar goed dat ze op hulp kunnen rekenen van de meester-magi Dallandra en Salamander, anders zouden ze dit verhaal, dat is opgebouwd rond een roerige periode in de eeuwenoude elfengeschiedenis, beslist niet zonder kleerscheuren doorstaan.

Wil je het boek lezen?Goudvalk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K. Kerr. Lezen Goudvalk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN