Wachtkamers

Wachtkamers - Saskia Stehouwer | Highergroundnb.org

...eerste spoorlijn tussen Amsterdam en ... Om volle wachtkamers te voorkomen gaat het Deventer Ziekenhuis vanaf maandag 4 mei werken met een afspraaksysteem voor bloedafname ... PDF Groen licht ! voor gastvrije wachtkamers - Hanze ... . Wie een verwijzing van de huisarts, trombosedienst of medisch specialist krijgt, kan voor het maken van een afspraak bellen naar (0570) 53 54 64. Relevant & tijdbesparend. Naast uw eigen informatie, plaatsen wij ook relevante gezondheidsinformatie van onder andere: Thuisarts.nl, Rijksoverheid, NHG, KWF, Hartstichting, healthQuiz.nl, etc. Uw scherm blijft dus up-to-date zonder dat u daar omkijken naar heeft. De mooiste wachtkamers . Uiteraard ... De Koninklijke Wachtkamers - Cultureel Artifex ... .nl, Rijksoverheid, NHG, KWF, Hartstichting, healthQuiz.nl, etc. Uw scherm blijft dus up-to-date zonder dat u daar omkijken naar heeft. De mooiste wachtkamers . Uiteraard is het niet de bedoeling dat uw patiënten erg lang in de wachtkamer zitten, maar voor die paar minuten moeten ze zich wel rustig en op hun gemak voelen. Iedere wachtkamer is anders ingericht, van heel strak en modern tot een huiselijke sfeer met lampjes en mooie bloemen. Wachtkamers vertragen misschien niet de ouderdom maar wel de tijd. Als ik een zwerver was dan zou ik elke dag in een andere wachtkamer doorbrengen. Een vrouw op het televisiescherm wordt met een kapje voor haar mond onder narcose gebracht. In het volgende beeld wordt ze uit de operatiekamer gereden, een verpleegster staat klaar met een glaasje ... Wachtkamer- en bezoekersstoelen voor elke ruimte. Voor kleine wachtruimtes zijn zowel stapelstoelen als wachtkamerbankjes geschikt; in grotere wachtkamers worden naast klassieke wachtkamerstoelen ook bij voorkeur comfortabele bezoekersfauteuils geplaatst. De wachtkamerinrichting moet vooral modern en vriendelijk ogen om de wachttijd voor de patiënt zo aangenaam mogelijk te maken. Voorkom drukke wachtkamers en bezoek deze locatie na 10.00 uur. U bent van harte welkom Wij heten u van harte welkom op deze locatie, maar: heeft u koorts of een koortsig gevoel met luchtwegklachten (hoesten of kortademigheid)? Bestel Wachtkamers van Saskia Stehouwer. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Tien jaar werkte de NS aan de restauratie van de koninklijke wachtkamers op vier stations. Nu is de laatste heropend. Wachtkamer Een wachtkamer of wachtruimte is een ruimte waarin personen maar ook dieren kunnen verblijven, totdat de instantie, dienst of bijvoorbeeld behandeld arts, waarvoor men gekomen is, gereed is voor een volgende patient of klant....

INFORMATIE

AUTEUR
Saskia Stehouwer
DIMENSIE
9,35 MB
BESTANDSNAAM
Wachtkamers.pdf

OMSCHRIJVING

Wat doe je als je je oude manier van leven moet opgeven? In deze bundel doet Saskia Stehouwer verslag van een ontdekkingstocht in een nieuwe wereld, waarin alles tot leven komt en controle vaak ver te zoeken is. Het is een wonderlijk universum, waarin 'de hoekstukken kwijt zijn'. De personages leren om met de nieuwsgierige blik van een beginner te kijken naar wat er allemaal op hun pad komt, want 'in elke val zit een dans verborgen'.Wachtkamers is een krachtig, rijk debuut over het zoeken van een weg door de chaos en het vinden van een thuis.

Wil je het boek lezen?Wachtkamers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Saskia Stehouwer. Lezen Wachtkamers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN