Beter lezen deel 1 oefenboek

Beter lezen deel 1 oefenboek - Marilene Gathier | Highergroundnb.org

...j de teksten 22 - 42 Oefenboek 2 (Paperback) ... Studystore | Beter lezen Oefenboek 1, Gathier, M ... ... . Beter lezen Cursus voor beginnende volwassen lezers in het Nederlands Beter lezen is een... Beter lezen deel 2 oefenboek 4e druk is een boek van Marilene Gathier uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046905630 Beter lezen is een leescursus voor alfabetiseringsgroepen en langzaam lerenden in het NT2-onderwijs en kan ook gebruikt worden voor het NT1-onderwijs. De teksten zijn eenvoudig, maar houden rek ... bol.com | Beter lezen / deel Tekstboek, Marilene Gathier ... ... . De teksten zijn eenvoudig, maar houden rekening met de interesses van volwassenen. Beter lezen bestaat uit een tekstboek en twee oefenboeken. De 42 korte teksten in het tekstboek worden verhelderd met illustraties. Het niveau van de teksten loopt geleidelijk op naar Alfa C. Oefenboek 1 geeft oefeningen bij tekst 1 tot en met 21 uit het tekstboek, en Oefenboek 2 bij tekst 22 tot en met 42. Beter lezen - oefenboek deel 1 Beter lezen is een leescursus voor alfabetiseringsgroepen en langzaam lerenden in het NT2-onderwijs. De methode kan ook ingezet worden in het NT1-onderwijs. Learn Dutch with Beter lezen - oefenboek deel 1 from Marilene Gathier, Dorine de Kruyf, 9789046905623 for € 15,00 at NT2.nl. Free shipping on orders of € 20,- or more! Beter lezen bestaat uit een tekstboek en twee oefenboeken. De 42 korte teksten in het tekstboek worden verhelderd met illustraties. Het niveau van de teksten loopt geleidelijk op naar Alfa C. Oefenboek 1 geeft oefeningen bij tekst 1 tot en met 21 uit het tekstboek, en Oefenboek 2 bij tekst 22 tot en met 42. Begrijpend lezen Oefenboek - Deel 1 - Groep 7 en 8. 24,95 ... In dit Begrijpend lezen Oefenboek wordt er gebruikgemaakt van verschillende leesstrategieën. ... er wordt aangegeven aan welke doelen gewerkt gaat worden en er wordt gewerkt aan de woordenschat om tot een beter begrip van een tekst te komen. Bestel Beter lezen / deel 1 / oefenboek van Marilene Gathier;;Dorine de Kruyf. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Beter lezen bestaat uit een tekstboek en twee oefenboeken. De 42 korte teksten in het tekstboek worden verhelderd met illustraties. Het niveau...

INFORMATIE

AUTEUR
Marilene Gathier
DIMENSIE
3,12 MB
BESTANDSNAAM
Beter lezen deel 1 oefenboek.pdf

OMSCHRIJVING

Beter lezen is een leescursus voor alfabetiseringsgroepen en langzaam lerenden in het NT2-onderwijs en kan ook gebruikt worden voor het NT1-onderwijs. De teksten zijn eenvoudig, maar houden rekening met de interesses van volwassenen. Ze bestaan uit een combinatie van originele verhalen en authentiek materiaal waar cursisten in het dagelijks leven mee geconfronteerd worden. Zo wordt de motivatie voor het lezen behouden en maken cursisten de nodige 'leeskilometers'. Beter lezen bestaat uit een tekstboek en twee oefenboeken. De 42 korte teksten in het tekstboek worden verhelderd met illustraties. Het niveau van de teksten loopt geleidelijk op naar Alfa C. Oefenboek 1 geeft oefeningen bij tekst 1 tot en met 21 uit het tekstboek, en Oefenboek 2 bij tekst 22 tot en met 42. Met de oefenboeken werken cursisten aan tekstbegrip en woordenschat. Per tekst zijn er oefeningen op verschillende niveaus. Differentiatie is dus mogelijk. Omdat de teksten kort zijn, is het mogelijk ze groepsgewijs te behandelen. Deze cursus is bedoeld als verrijkingsstof naast een algemene alfabetiserings- of NT2-methode. In deze herziene druk zijn een aantal teksten geactualiseerd. Verouderde illustraties zijn vervangen en waar nodig zijn oefeningen aangepast.Beter lezen is voor net- en anders gealfabetiseerde volwassenen. De cursus kan gebruikt worden naast een reguliere alfabetiseringscursus op weg naar niveau Alfa C.Marilene Gathier heeft haar eigen taalbureau: De Taalvraag. Hier werkt zij als educatief auteur, taaltrainer en adviseur Nederlands. Dorine de Kruyf is onderwijsadviseur, educatief auteur en redacteur en heeft haar eigen bedrijf: Bureau Taalkunst. Bij Uitgeverij Coutinho verschenen van dezelfde auteurs Verder lezen. Leesteksten voor anderstaligen en Leerwoordenboek Nederlands. Van Marilene Gathier verschenen ook Welkom in Nederland. Kennis van de Nederlandse Maatschappij voor het inburgeringsexamen, en de serie Schrijf Vaardig. Met Marieke Goedegebure schreef zij Beter Nederlands spreken.

Wil je het boek lezen?Beter lezen deel 1 oefenboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marilene Gathier. Lezen Beter lezen deel 1 oefenboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN