Gods spiegel

Gods spiegel - Max Lucado | Highergroundnb.org

...eken, cd's en dvd's. Voorheen Het Bijbelhuis ... Wat zegt de Bijbel eigenlijk over je zelfbeeld? - BEAM ... . 'De Spiegel' was een weekblad van christelijke signatuur dat van 1906 door de gereformeerde uitgever Willem Kirchner (1866-1921) in Amsterdam werd uitgegeven. Het tijdschrift was met name bedoeld voor christelijke gezinnen waar 'Gods woord' de norm was. Dan moet Gods woord de spiegel zijn, Waar ik mijn hart uit ken. [p. 31] aant. De spiegel . Die telkens in de spiegel ziet, En zig met schoonheid vleit; Beseft de waare schoonheid niet, Maar jaagt naar ijdelheid. Dit glas maakt trots, of geeft ons pijn; W ... 3 functies van Gods wet | Gerrit Veldman ... . Dit glas maakt trots, of geeft ons pijn; Wil 'k weeten, wie ik ben, Gods Woord is ook als een spiegel die ons laat zien hoe we werkelijk zijn. Misschien is het wel een spiegel die je liever ongebruikt laat liggen, omdat je die werkelijkheid niet onder ogen wilt komen. De aangehaalde tekst uit 1 Korintiërs 13 laat zien dat niet alleen ons spiegelbeeld, ... Spiegel van Gods Liefde · Sietze de Vries · Gemeente · Dirk Zwart Zing met de Hemelboden: Kerstliederen van Ria Borkent ℗ 2002 JQZ Muziekproducties Released on: 2016-05-20 De geboden van God functioneren als een soort spiegel, in het Latijn Speculum (ondertitel), waarin een mens wordt geconfronteerd met zichzelf, met zijn zwakheden en onvolkomenheden. De relatie met God wordt sterker. Regels zijn een spiegel . De mensen komen er al snel achter dat het niet zo makkelijk is om zich aan Gods regels te houden. Ze hebben er soms geen zin in en het kost tijd! En ook: door de wetten worden ze gewezen op hun zonden, hun fouten. De wet werkt als een spiegel: het laat de mensen inzien dat ze niet ... God heeft het lichaam zo samengesteld dat hij aan het mindere meer eer gaf, [25] opdat er in het lichaam geen verdeeldheid zou zijn en de lichaamsdelen eensgezind voor elkaar zouden zorgen. [26] Wanneer één lichaamsdeel lijdt, delen alle andere in het lijden; wordt één lichaamsdeel geëerd, dan delen alle andere in die vreugde. In deze categorie vindt u spiegels zoals Mirror Mirror, Knobble en Benno....

INFORMATIE

AUTEUR
Max Lucado
DIMENSIE
8,12 MB
BESTANDSNAAM
Gods spiegel.pdf

OMSCHRIJVING

Gods spiegel. God is het licht, wij zijn de spiegels. Hij stuurt de boodschap, wij weerkaatsen die. En wanneer Hij ons in zijn handen neemt, mogen wij het werk doen dat Hij voor ons bestemd heeft. Het gaat niet om ons; het gaat om Hem.Een prachtig vormgegeven cadeauboek met inhoud!

Wil je het boek lezen?Gods spiegel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Max Lucado. Lezen Gods spiegel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN