Zeilmeisje Laura Dekker

Zeilmeisje Laura Dekker - Riek Dekker | Highergroundnb.org

...na een reis van ... The Zeilmeisje Laura Dekker Facebook is NOT me, official or in anyway controlled by me ... Zeilmeisje Laura moeder geworden van zoontje | RTL Boulevard ... . My Facebook account is @lauradekkercalloftheocean. Laura Dekker . 2016 interview (english) Heli Photo,s from Guppy . Film: Top stories (german) Film 1: Finish Sintmaarten . Film 2: Interview Newzealand . Film 3: Arriving Newzealand. Film 4: Arriving Newzealand Zeilmeisje Laura Dekker is getrouwd in Nieuw-Zeeland met een 31-jarige Duitser. Het zeilmeisje, nu 19 jaar, werd in 2009 bekend omdat ze in haar eentje de wereld rond wilde varen. Het ... LauraDekker.nl de Jongste solozeiler ter wereld! - Home ... . Het zeilmeisje, nu 19 jaar, werd in 2009 bekend omdat ze in haar eentje de wereld rond wilde varen. Het laatste Laura Dekker nieuws het eerst op NU.nl. Video Zeilmeisje Laura zou haar kind zelf ook de wereld over laten reizen woensdag 3 april 2019 om 14:30 - Media en Cultuur Zeilmeisje Laura Dekker (23), die jaren geleden als tiener in haar eentje rond de wereld zeilde met haar schip Guppy, is recent bevallen van een zoontje. Dat heeft ze laten doorschemeren in het ... Laura Dekker, ook wel bekend als 'het zeilmeisje', is getrouwd. De 19-jarige Laura gaf haar grote liefde Daniël Tealman het jawoord in Nieuw-Zeeland. De bruiloft vond plaats op 28 maart in de bergen van Whangarei. Bij de ceremonie waren ook de gesc...

INFORMATIE

AUTEUR
Riek Dekker
DIMENSIE
6,27 MB
BESTANDSNAAM
Zeilmeisje Laura Dekker.pdf

OMSCHRIJVING

Laura heeft een droom. Ze wil de jongste solozeiler zijn die rond de wereld zeilt. Als ze dit plan in augustus 2009 openbaar maakt, in een interview in het AD, komt er een stortvloed aan reacties los. Niet alleen van sympathisanten, ook van Bureau Jeugdzorg en de Raad voor de Kinderbescherming. Met dramatische gevolgen. Laura moet gestopt worden. Rechtszaken volgen. Er is zelfs sprake van uithuisplaatsing en Bureau Jeugdzorg laat haar onder toezicht stellen. Dat betekent dat ze haar wereldreis voorlopig kan vergeten. Haar teleurstelling is immens. Naarmate het bureaucratisch net zich om haar sluit, verliest Laura bijna haar levenslust. In een wanhoopspoging haar vrijheid te herwinnen, vlucht ze in december 2009 naar Sint Maarten. Ze wordt ontdekt en onder politiebegeleiding naar Nederland teruggebracht. Bureau Jeugdzorg eist opnieuw uithuisplaatsing, maar die wijst de rechter gelukkig af. Dan gaat er bij Laura een knop om. Er moet een uitweg zijn! Ze vindt haar vechtlust terug. Ze zorgt voor een nieuwe boot, een flinke tweemaster. Ze volgt allerlei cursussen en zeilt in juni 2010 in een weekend op en neer naar de Engelse oostkust om te bewijzen wat ze kan. Op 27 juli 2010 doet de Rechtbank in Middelburg uitspraak over de door de Raad voor de Kinderbescherming geëiste verlenging van de ondertoezichtstelling. Zal ze haar vrijheid terugkrijgen en op wereldreis kunnen gaan? Dit is het verhaal van Laura Dekker, 14 jaar oud. Over haar ambities, dwarsliggende ambtenaren en haar doorzettingsvermogen!

Wil je het boek lezen?Zeilmeisje Laura Dekker in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Riek Dekker. Lezen Zeilmeisje Laura Dekker Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN