Traject V&V Verzorgende IG - Zorgverlening, organisatie en beroep niveau 3 Werkboek

Traject V&V Verzorgende IG - Zorgverlening, organisatie en beroep niveau 3 Werkboek - M.C. Baseler | Highergroundnb.org

...ook andere boeken van de auteur Traject V&V - Persoonlijke basiszorg Theorieboek niveau 3 Traject V&V - Geestelijke gezondheidszorg 1 niveau 4 Werkboek PDF ... Studystore | Traject V&V Ziekenhuis deel 2 niveau 4 ... ... . Hallo! Op zoek naar een Traject V&V - Geestelijke gezondheidszorg 1 niveau 4 Werkboek-boek geschreven door auteur A. Engeltjes? Registreer u op onze website vakantiebungalowhurenoptexel.nl en download gratis boeken! SCHRIJVER A. Engeltjes ISBN 9789006910728 BESTANDSNAAM Het boek Traject V&V Persoonlijke basiszorg, geschreven door , koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Thiememeulenhoff - Traject V&V. Welkom bij Traject V&V de lesmethode voor mbo Zorg. Traject V&V maakt ... Traject V&V | Lesmethode verzorging en verpleging ... ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Thiememeulenhoff - Traject V&V. Welkom bij Traject V&V de lesmethode voor mbo Zorg. Traject V&V maakt onderdeel uit van TM Zorg. Traject 58 biedt individuele zorgtrajecten op maat aan jongeren tussen de 14 en 27 jaar. De trajecten leiden in alle gevallen naar zelfstandig wonen, begeleid wonen of weer terug naar de thuissituatie, naar school, werk of een combinatie hiervan. De trajecten vinden plaats in Frankrijk, Duitsland, Portugal, Nederland of vanuit de thuissituatie. Koop Traject V&V Anatomie en fysiologie - niveau 3 (9789006910896) je van . Artikelomschrijving. Het theorieboek Anatomie en fysiologie niveau 3 richt zich op belangrijke werkprocessen van Verzorgende-IG, zoals een oriëntatie op anatomie en fysiologie, waarna ingegaan wordt op de verschillende functies van het menselijk lichaam. Traject V&V houdt rekening met de mbo-student door het taalniveau (2F) af te stemmen op de doelgroep en door (praktijk)voorbeelden en (praktijk)opdrachten zo te formuleren dat de mbo-student zich ... Traject V&V is binnen mbo zorg een gewaardeerde naam, zowel door de inhoudelijke kwaliteit, als door de combinatie van theorie, praktijksituaties en vaardigheden. Met de vernieuwde versie van Traject V&V geeft u uw studenten een gedegen voorbereiding op de beroepspraktijk! 2. Traject V&V. Niveau Boektitel. 3. 3. Persoonlijke basiszorg II. Begeleiden. ISBN. 9789006924947. 9789006924954. Thematitel. Artikel. Hulp bieden bij de opname van ......

INFORMATIE

AUTEUR
M.C. Baseler
DIMENSIE
10,65 MB
BESTANDSNAAM
Traject V&V Verzorgende IG - Zorgverlening, organisatie en beroep niveau 3 Werkboek.pdf

OMSCHRIJVING

Traject V&V Verzorgende IG - Zorgverlening, organisatie en beroep niveau 3 Werkboek 2e druk is een boek van MC. Baseler uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff bv. ISBN 9789006910537 Zorgverlening, organisatie en beroep niveau 3 richt zich op belangrijke werkprocessen van Verzorgende-IG, zoals samenwerken met collega's, kwaliteitszorg, deskundigheidsbevordering en zorgcategorieën. Dit werkboek Zorgverlening, organisatie en beroep niveau 3 hoort bij het theorieboek Zorgverlening, organisatie en beroep niveau 3 en bevat verwerkingsopdrachten, toepassingsopdrachten en evaluatie-/reflectieopdrachten. De inhoud is geschikt voor mbo-studenten en de (beginnende) beroepsbeoefenaar. De verzorgende-IG werkt in verschillende branches van de verpleging en verzorging en heeft een adviserende, initiërende en begeleidende rol. De verzorgende-IG kan zorgvragers stimuleren, begeleiden en ondersteunen bij handelingen, maar ook handelingen overnemen als de zorgvrager en naastbetrokkenen deze niet zelf kunnen doen. Zorgverlening, organisatie en beroep niveau 3 maakt deel uit van de serie Traject V&V en sluit volledig aan bij de werkprocessen 'Werkt aan de eigen deskundigheid', 'Werkt aan bevorderen en bewaken van kwaliteitszorg', 'Stemt de zorgverlening af met alle betrokkenen' en 'Werkt samen met andere beroepsgroepen in de zorg' uit het kwalificatiedossier Verzorgende IG. Traject V&V De serie Traject V&V biedt lesmateriaal op mbo-niveau is en is bestemd voor de opleidingen Verzorgende-IG (niveau 3) en MBO-verpleegkundige (niveau 4). Het materiaal sluit volledig aan bij de eisen van de nieuwe kwalificatiedossiers. Door de thematische opbouw is Traject V&V geschikt voor alle onderwijsvormen past daarnaast in verkorte trajecten en sluit aan bij elke leerstijl. Je kunt starten vanuit de theorie of vanuit een (gesimuleerde) praktijksituatie. Wat voor jou het beste werkt. De leerstof is opgebouwd uit theorie, praktijksituaties en beroepsvaardigheden: * De theorie bevat alle basiskennis en achtergrondinformatie bij het betreffende werkproces en bevat veel voorbeelden uit de beroepspraktijk. De verwerkingsopdrachten sluiten aan bij de leerstof in de theorieboeken. * De praktijksituaties zijn realistische beschrijvingen van situaties uit de beroepspraktijk, inclusief opdrachten gekoppeld aan houdingsaspecten, vaardigheden en kenniselementen. * De beroepsvaardigheden bevatten opdrachten voor het stapsgewijs aanleren van sociaal-agogische, communicatieve, verzorgende en creatieve vaardigheden. Het complete aanbod van Traject V&V bestaat uit: * Theorieboeken met een heldere en gestructureerde uitleg over de benodigde vakkennis, verduidelijkt met veel praktijkvoorbeelden; * Werkboeken met verwerkingsopdrachten, toepassingsopdrachten en evaluatie-/reflectieopdrachten; * Digitale omgeving met ondersteunend materiaal voor zowel student als docent.

Wil je het boek lezen?Traject V&V Verzorgende IG - Zorgverlening, organisatie en beroep niveau 3 Werkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M.C. Baseler. Lezen Traject V&V Verzorgende IG - Zorgverlening, organisatie en beroep niveau 3 Werkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN