De vier seizoenen in dans en beweging / deel Handleiding

De vier seizoenen in dans en beweging / deel Handleiding - Monika Schneider | Highergroundnb.org

...ier seizoenen in dans en beweging Dans- en bewegingsspelletjes op vrolijke muziek voor kinderen van 3 - 8 jaar ... Muziek- en dansspelletjes voor kinderen van 3-8 jaar ... ... . Handleiding met CD. Monika en Ralph Schneider Contact auteur. Koop dit boek! paperback/ gebrocheerd: € 15,00 ISBN: 978-90-8840 ... 9789088400391 9088400393 De vier seizoenen in dans en beweging Dans- en bewegingsspelletjes op vrolijke muziek voor kinderen van 3 - 8 jaar. Handleiding met CD. Na het succes van de vorige 2 Beschrijving: Dans- en bewegingsspelletjes op vrolijke muziek voor kinderen va ... Bureau ISBN - De vier seizoenen in dans en beweging ... . Na het succes van de vorige 2 Beschrijving: Dans- en bewegingsspelletjes op vrolijke muziek voor kinderen van 3 - 8 jaar. Handleiding met CD. Na het succes van de vorige 2 boeken van Monika en Ralph Schneider 'Bewegen en ontspannen op muziek' en 'Mediteren en ontspannen met kinderen' verschijnt nu een nieuwe bundel met dans-, bewegings- en ontspanningsspelletjes op muziek. De vier seizoenen in dans en beweging is het derde boek van de auteurs van Bewegen en ontspannen op muziek. De opzet en uitwerking is hetzelfde: het zijn 15 nieuwe bewegingsspelletjes van 5 minuten op muziek, geïnspireerd op de vier jaargetijden. De vrolijke muziek en de thema's van de spelletjes spreken de kinderen direct aan. Dans- en bewegingsspelletjes op vrolijke muziek voor kinderen van 3 - 8 jaar. Handleiding met CD.Na het succes van de vorige 2 boeken van Monika en Ralph Schneider 'Bewegen en ontspannen op muziek' en 'Mediteren en ontspannen met kinderen' verschijnt nu e Dans- en bewegingsspelletjes op vrolijke muziek voor kinderen van 3 - 8 jaar. Handleiding met CD.Na het succes van de vorige 2 boeken van Monika en Ralph Schneider 'Bewegen en ontspannen op muziek' en 'Mediteren en ontspannen met kinderen' verschijnt nu een nieuwe bundel met dans-, bewegings- en ontspanningsspelletjes op muziek.Het zijn 15 uitgewer Dans- en bewegingsspelletjes op vrolijke muziek voor kinderen van 3 - 10 jaar Handleiding met CD. Na het succes van de vorige 2 boeken van Monika en Ralph Schneider: 'Bewegen en ontspannen op muziek' en 'Mediteren en ontspannen met kinderen' verschijnt nu een nieuwe bundel met dans-, bewegings- en ontspanningsspelletjes op muziek. Het zijn 15 uitgewerkte bewegingsspelletjes van 5 ... 120 eenvoudige en creatieve groepsspelletjes gebaseerd op dans en muziek, ... De vier seizoenen in dans en beweging / deel Handleiding Monika Schneider. Paperback € 15.00. ... Het oordeel van Hjörth R...

INFORMATIE

AUTEUR
Monika Schneider
DIMENSIE
9,61 MB
BESTANDSNAAM
De vier seizoenen in dans en beweging / deel Handleiding.pdf

OMSCHRIJVING

De vier seizoenen in dans en beweging / deel Handleiding 1e druk is een boek van Monika Schneider uitgegeven bij Panta Rhei. ISBN 9789088400391 Dans- en bewegingsspelletjes op vrolijke muziek voor kinderen van 3 - 8 jaar. Handleiding met CD. Na het succes van de vorige 2 boeken van Monika en Ralph Schneider 'Bewegen en ontspannen op muziek' en 'Mediteren en ontspannen met kinderen' verschijnt nu een nieuwe bundel met dans-, bewegings- en ontspanningsspelletjes op muziek. Het zijn 15 uitgewerkte bewegingsspelletjes van 5 minuten op muziek, geinspireerd op de vier jaargetijden. De vrolijke muziek en de thema's van de spelletjes spreken de kinderen direct aan. Zo gaan de kinderen vliegeren in de herfst, schaatsen in de winter, maken een bloemendans in de lente en gaan zwemmen in de zomer. De eenvoudige bewegingen worden stap voor stap uitgelegd zowel in het boek als op de CD. Ze zijn gemakkelijk te volgen voor de kinderen indien ze ook door de docent worden voorgedaan. Ze hoeven slechts naar de instructies op de CD te luisteren.Het belang van regelmatig bewegen in het onderwijs is herhaaldelijk aangetoond: het heeft een positieve invloed op de leerprestaties. Met behulp van dit boek kunnen de leerlingen er ook een hoop plezier aan beleven! De spelletjes kunnen gewoon in de klas worden uitgevoerd, bij wijze van warming-up of als onderbreking van het lesprogramma.

Wil je het boek lezen?De vier seizoenen in dans en beweging / deel Handleiding in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Monika Schneider. Lezen De vier seizoenen in dans en beweging / deel Handleiding Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN