De (ver)wording van de jongere Durer

De (ver)wording van de jongere Durer - Leon de Winter | Highergroundnb.org

...ver)wording van de jongere Durer op onze website bank72 ... Leon de Winter - De (ver)wording van de jongere Dürer ... ... .nl. Helemaal vrij. U vindt De (ver)wording van de jongere Durer in PDF, ePUB, MOBI. De twee meest opvallende aspecten van het debuut - schrijven naar model en nadruk op reconstructie - kenmerken ook De Winters eerste roman, De (ver)wording van de jongere Dürer (1978). Het boek reconstrueert de zwerftocht van een jonge, werkloze ex-gedetineerde. Opnieuw dient de literatuur hier als voorbeeld. 'De ( ... De (ver)wording van de jongere Duerer (e-Book) - Leon de ... ... . Opnieuw dient de literatuur hier als voorbeeld. 'De (ver)wording van de jongere Durer' door Leon de Winter - Onze prijs: €15,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Dürer is negentien, werkloos en de zoon van ouders die hem niet begrijpen. Hij rijdt een gestolen taxi total loss en belandt in een jeugdgevangenis. Als hij wordt vrijgelaten, besluit Dürer toe te geven aan zijn grote droom: hij moet op reis, naar Italië, hij moet de wereld in om het grote geluk en het paradijs te vinden. Leon de Winter vertelt het verhaal van de rijping en ondergang van de ... Bestel De (ver)wording van de jongere Durer van Leon de Winter. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd...

INFORMATIE

AUTEUR
Leon de Winter
DIMENSIE
10,86 MB
BESTANDSNAAM
De (ver)wording van de jongere Durer.pdf

OMSCHRIJVING

Dürer is negentien, werkloos en de zoon van ouders die hem niet begrijpen. Hij rijdt een gestolen taxi total loss en belandt in een jeugdgevangenis. Als hij wordt vrijgelaten, besluit Dürer toe te geven aan zijn grote droom: hij moet op reis, naar Italië, hij moet de wereld in om het grote geluk en het paradijs te vinden.Leon de Winter vertelt het verhaal van de rijping en ondergang van de jongere Dürer, een verhaal van liefde en verlangen, een verhaal van alle tijden. Een hoogst intrigerend romandebuut, dat bij verschijning in 1979 lovend werd ontvangen en werd onderscheiden met de Reina Prinsen Geerligsprijs.

Wil je het boek lezen?De (ver)wording van de jongere Durer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leon de Winter. Lezen De (ver)wording van de jongere Durer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN