Help, Ik Moet Poepen!

Help, Ik Moet Poepen! - Bavo Galama | Highergroundnb.org

...rgernis bij de zindelijkheidstraining. Wanneer je minder dan drie keer per week moet poepen, is er sprake van obstipatie ... Gezond en gemakkelijk poepen ... . Obstipatie, ook wel constipatie of verstopping genoemd, geeft klachten als buikpijn, buikkrampen en harde ontlasting. Zo'n 10 tot 30 procent van de Nederlanders heeft er wel eens last van, vrouwen vaker dan mannen en senioren het meest. Ik heb een probleem dat ik wil vermelden. Ik heb sinds lange tijd (al maanden gaande) problemen met het schoonmaken. Ik haat het om te poepen omdat het schoonmaken zo erg lang duurt bij mij. U zult het misschien niet geloven maar bij h ... Poepen lukt niet, maar ik moet wel! Wat kan ik doen ... ... . Ik haat het om te poepen omdat het schoonmaken zo erg lang duurt bij mij. U zult het misschien niet geloven maar bij het poepen moet ik echt 1 hele wc papier rol gebruiken. En soms moet ik daarna nog een halve wc papier rol ... 50+ videos Play all Mix - Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe - IK MOET POEPEN - DUTCH PARODY YouTube Carly Rae Jepsen CALL ME MAYBE - Rolanda & Richard (Parody) - Duration: 3:23. Wassabi Recommended ... 'Joep moet poepen' is een uitgave van Kinderboek op Maat. Dit boek is mede mogelijk gemaakt door Yakult, met dank aan de poeppoli van het Emma Kinderziekenhuis AMC Amsterdam. Ik heb dat ik vaak nar de wc moet om te plassen, dit gebeurt vaak tussen de 3 en de 6 keer per dag. ik drink veel koffie, ik slik ook medicijnen. ik drink nogal wat energie en ook wel is wat alcohol. bij het minste gering moet ik al naar de wc, terwijl ik een blaas heb van formaat normaal tot groot. ook 'snachts moet ik ongeveer tussen de 2 en de 4 keer naar de wc. als ik zit en ik moet ineens ... zwarte poep. donkerbruin kan, maar echt zwarte poep? Dan moet er toch een alarmbelletje afgaan. Bij zwarte poep kan er sprake zijn van bloedverlies. De oorsprong ligt vaak al aan het begin van je spijsverteringskanaal, zoals de maag of dunne darm. In de darmen wordt dit bloed met de ontlasting vermengt en krijgt het een zwarte kleur. Poepen. De een doet het eens in de drie dagen, een ander twee keer per dag. De meeste mensen denken...

INFORMATIE

AUTEUR
Bavo Galama
DIMENSIE
12,87 MB
BESTANDSNAAM
Help, Ik Moet Poepen!.pdf

OMSCHRIJVING

In Help, Ik moet poepen! leest u samen met uw kind hoe Kleine Thomas de overgang maakt van luier naar potje. Het aanleren van nieuwe vaardigheden is voor een kind vaak een angstig avontuur. Dat kan leiden tot conflicten, onbegrip en ergernis bij de zindelijkheidstraining. Bavo Galema schrijft dit boek vanuit zijn eigen ervaringen als vader van drie kinderen.Zo kunt u uw kind alvast laten wennen aan wat het binnenkort zelf in de praktijk zal moeten brengen en zal het minder schrikken van de nieuwe eisen die plotseling aan hem of haar worden gesteld.Kleine Thomas kent dezelfde angsten als alle kinderen die de stap moeten zetten van de ene ontwikkelingsfase naar de volgende.

Wil je het boek lezen?Help, Ik Moet Poepen! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bavo Galama. Lezen Help, Ik Moet Poepen! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN