100 ontspannings- en concentratiespelen

100 ontspannings- en concentratiespelen - R. Portmann | Highergroundnb.org

...n nieuwe spelletjes ter bevordering van de ontspanning en concentratie in een groep ... Bureau ISBN - 100 ontspannings- en concentratiespelen ... . [Rosemarie Portmann; Elisabeth Schneider; Monique Bannink] -- Groepsspelletjes om te spelen met kinderen van zes tot zestien jaar. Verkenners/gidsen/juniors zitten vaak volledig in de puberteit en zijn op zoek naar wie ze zijn en wat hun plaats is in een groep en de samenleving. ... 100 ontspannings- en concentratiespelen Pyromania Reflectie. Competent Gedragsspel Ken je kwaliteiten 100% scouting Gevoelswereldspel Vaardigh ... 100 ontspannings- en concentratie-spelen - Uitgeverij ... ... . Competent Gedragsspel Ken je kwaliteiten 100% scouting Gevoelswereldspel Vaardighedenspel Spel van verlangens 100 ontspannings- en concentratiespelen : een bundel oude en nieuwe spelletjes ter bevordering van de ontspanning en concentratie in een groep. Auteur: Portmann, Rosemarie ; Banninck, Monique ; Schneider, Elisabeth 100 ontspannings- en concentratiespelen Een bundel van maar liefst 100 oude en nieuwe spelletjes ter bevordering van de ontspanning en concentratie in een groep Niet gevonden wat je zoekt? 100 ontspanning en concentratiespelen: Deze bundel bevat zowel oude en bekende, als nieuwe spelen ter bevordering van een ontspannen sfeer en de concentratie in een groep. Ze zijn bedoeld voor iedereen die met groepen kinderen werkt in de leeftijd van 6-16 jaar: op school, kinderopvang enz. 37 aanbiedingen in juni -Koop of Verkoop 100% op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig 100% 100 ontspannings- en concentratiespelen: Ter bevordering van de ontspanning en concentratie in een groep Rosemarie Portmann , E. Schneider Uitgeverij De Boeck Basis onderwijs , Oct 30, 2003 - Social Science - 80 pages 100 ontspannings- en concentratiespelen. Verschijningsdatum: 14 juni 2000 Uitgeverij: Panta Rhei Genre: Aantal bladzijden: 80. Paperback; Kopen. Bol.com; Bookspot; Proxis; Standaard boekhandel; Fnac; ISBN: 9789076771045. € 14.50. Deze bundel bevat zowel oude en bekende, als nieuwe spelen ter bevordering van een ontspannen sfeer en de ... 100 Ontspannings- en concentratiespelen (ISBN 9789076771045) . . Deze bundel bevat zowel oude en bekende, als nieuwe spelen ter bevordering van een ontspannen sfeer en de concentratie in een groep. Ze zijn bedoeld v... - Buy it at Crescendo Music: your number one expert in sheet music, musical accessories, with stores in Antwerp and Leuven....

INFORMATIE

AUTEUR
R. Portmann
DIMENSIE
3,87 MB
BESTANDSNAAM
100 ontspannings- en concentratiespelen.pdf

OMSCHRIJVING

100 ontspannings- en concentratiespelen 1e druk is een boek van R. Portmann uitgegeven bij Panta Rhei. ISBN 9789076771045 Deze bundel bevat zowel oude en bekende, als nieuwe spelen ter bevordering van een ontspannen sfeer en de concentratie in een groep. Ze zijn bedoeld voor iedereen die met groepen kinderen werkt in de leeftijd van 6 - 16 jaar oud: op de basisschool, in het voortgezet onderwijs en buiten de school in het jeugd- en vakantiewerk.

Wil je het boek lezen?100 ontspannings- en concentratiespelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Portmann. Lezen 100 ontspannings- en concentratiespelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN