Boom fiscale studieboeken - Hoofdzaken belastingrecht

Boom fiscale studieboeken - Hoofdzaken belastingrecht - none | Highergroundnb.org

... De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen ... Boom fiscale studieboeken - Hoofdzaken formeel belastingrecht ... . Denk aan uitleg over EUR, Fiscaal, Inleiding Fiscaal Recht, Werkgroep, OG, Belastingrecht, Blok 7 & Hoofdzaken belastingrecht. Hoofdzaken belastingrecht - Boom fiscale studieboeken (boek, gebonden, ISBN 9789462904934). In dit boek worden de hoofdzaken van het Nederlandse belastingrecht en de grondbeginselen van het internationale en Europese belastingrecht behandeld. Het is in de eerste plaats bedoeld voor... boom fiscale studieboeken in dit boek worden de hoofdzaken van het ned ... Boom fiscale studieboeken - Hoofdzaken formeel belastingrecht ... . Het is in de eerste plaats bedoeld voor... boom fiscale studieboeken in dit boek worden de hoofdzaken van het nederlandse belastingrecht en de grondbeginselen van het internationale en europese Wil je tweedehands studieboeken kopen of juist verkopen? Het kan beide op tweedehandsstudieboeken.nl Boom fiscale studieboeken - Hoofdzaken belastingrecht | 9789462904934...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,63 MB
BESTANDSNAAM
Boom fiscale studieboeken - Hoofdzaken belastingrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Boom fiscale studieboeken - Hoofdzaken belastingrecht 18e druk is een boek uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462902084 In dit boek worden de hoofdzaken van het Nederlandse belastingrecht en de grondbeginselen van het internationale en Europese belastingrecht behandeld. Het is in de eerste plaats bedoeld voor universitaire en hbo-studenten die een juridische of economische opleiding volgen waarin een algemene inleiding in het belastingrecht verplicht is of als keuzevak gevolgd wordt. Door zijn overzichtelijkheid en toegankelijkheid is het echter ook geschikt voor de praktijk. De volgende onderwerpen komen in Hoofdzaken belastingrecht aan bod: * formeel belastingrecht; * inkomstenbelasting; * loonheffingen; * vennootschapsbelasting; * dividendbelasting; * internationaal en Europees belastingrecht; * omzetbelasting; * erf- en schenkbelasting; * belastingen van rechtsverkeer; * belastingen van lokale overheden; * Wet waardering onroerende zaken; * de verhouding tussen de vennootschappelijke jaarrekening en de fiscale aangifte.

Wil je het boek lezen?Boom fiscale studieboeken - Hoofdzaken belastingrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Boom fiscale studieboeken - Hoofdzaken belastingrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN