Leiderschap in loyaliteit

Leiderschap in loyaliteit - Sandy Rogers | Highergroundnb.org

...loyaliteit met Glenn Vergoossen za. 4 jan ... Leiderschap in loyaliteit, Sandy Rogers - Paperback ... ... . 2020 1x beluisterd . lengte: 33:06. Glenn Vergoossen is binnen het trainingsinstituut Franklin Covey in Nederland de expert op het gebied van loyaliteit en enthousiaste klanten. Glenn schreef mee aan de Nederlandse versie van het boek "Leading Loyalty ... In 'Leiderschap in loyaliteit' laten Rogers, Rinne en Vergoossen zien hoe je deze mindset aanleert en verspreidt door je hele organisatie. Want pas als alle medewerkers ervan doo ... Leiderschap in loyaliteit - Veen Bosch & Keuning België ... . Want pas als alle medewerkers ervan doordrongen zijn, maak je echt het verschil. Dit kun je opmaken uit het boek 'Leiderschap in loyaliteit - De winnende mindset voor trouwe klanten'. Het is opgesteld door Sandy Rogers, Leena Rinne en Glenn Vergoossen, alle drie verbonden aan leiderschapsinstituut FranklinCovey. Ze beschrijven hoe je deze mindset aanleert én hoe je die verspreidt door je hele organisatie. Leiderschap in loyaliteit (Dutch Edition) eBook: Rogers, Sandy, Rinne, Leena, Vergoossen, Glenn: Amazon.co.uk: Kindle Store In 'Leiderschap in loyaliteit' laten Rogers, Rinne en Vergoossen zien hoe je deze mindset aanleert en verspreidt door je hele organisatie. Want pas als alle medewerkers ervan doordrongen zijn, maak je echt het verschil. Sandy Rogers, Leena Rinne en Glenn Vergoossen, ... Koop nu Leiderschap in loyaliteit van Sandy Rogers, Leena Rinne, Glenn Vergoossen bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! In 'Leiderschap in loyaliteit' laten Rogers, Rinne en Vergoossen zien hoe je deze mindset aanleert en verspreidt door je hele organisatie. Want pas als alle medewerkers ervan doordrongen zijn, maak je echt het verschil. De nieuwe vormen van loyaliteit vragen een andere vorm van leiderschap. Juist vanwege deze thema's werkt dat niet meer in deze tijd. Leiderschap moet je laten groeien en zichtbaar maken bij mensen op de werkvloer. Betrokkenheid bij wat ze doen, accountability, zich rekenschap geven van de opbrengsten van datgene waar ze voor betaald worden. Als je als leider ook nog een persoonlijk risico neemt (je baan, je vermogen, je reputatie) ten behoeve van je team, dan creëert dat loyaliteit. Loyaliteit aan jou als leider, die veel energie genereert in het team. It pays to show guts! Leiderschap = Wil + Visie + Vertrouwen + Team + Respect + Durf + Fun Veerkrachtig leiderschap. Leiderschap in traumatijd vraagt om compassie en om het bufferen van de pijn van anderen. Voor wie dat van nature kan, super. Maar laat dit niet ten koste gaan van jezelf. En ben je juist iemand die hier nu mee worstelt. Bekwaam je dan in het kunnen dealen met de pijn, in pijnmanagement. Beroemde uitspraken van beroemde mensen. MT.nl heeft 60 inspirerende business quotes voor je op een rijtje gezet. Bekijk deze lijst nu op MT.nl...

INFORMATIE

AUTEUR
Sandy Rogers
DIMENSIE
3,25 MB
BESTANDSNAAM
Leiderschap in loyaliteit.pdf

OMSCHRIJVING

In "Leiderschap in loyaliteit' laten Rogers, Rinne en Vergoossen zien hoe je deze mindset aanleert en verspreidt door je hele organisatie. Want pas als alle medewerkers ervan doordrongen zijn, maak je echt het verschil. Sandy Rogers, Leena Rinne en Glenn Vergoossen, loyaliteitexperts van FranklinCovey, doen in "Leiderschap in loyaliteit' een nieuwe mindset uit de doeken, gebaseerd op drie kernprincipes: empathie, verantwoordelijkheid en generositeit. In een wereld waarin klanten met één muisklik overstappen naar een andere aanbieder en zich sterk laten beïnvloeden door een matige recensie op internet, is er steeds meer nodig om klanten aan je te blijven binden. Door je empathisch op te stellen bouw je een echte band op met je medewerkers en klanten. Als je vervolgens laat zien dat je je verantwoordelijk voelt voor hun doelen en behoeften versterk je die relatie. En door je kennis met hen te delen en hen te verrassen met onverwachte extra's zorg je ervoor dat ze je nog meer gaan waarderen.

Wil je het boek lezen?Leiderschap in loyaliteit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sandy Rogers. Lezen Leiderschap in loyaliteit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN