Het geschenk van de phoenix

Het geschenk van de phoenix - Ed Fuchs | Highergroundnb.org

...n onderdeel van een plan om de mens naar een hoger niveau van bewustzijn te brengen ... Het geschenk van de phoenix | Ed Fuchs | 9789492421616 ... ... . Ook reïncarnatie maakt deel uit van dat kosmische plan. De auteur hoopt van ganser harte dat dit boek de lezer inzicht ... 'Het geschenk van de phoenix' geeft de lezer een andere kijk op het leven, waarin een beeld wordt geschetst dat het leven doorgaat na de zogenaamde dood. Alle ervaringen, goed of slecht, zijn onderdeel van een plan om de mens naar een hoger niveau van bewustzijn te brengen. Ook reïncarnatie is onderdeel van dat plan. 'Het geschenk van de Phoenix' geeft ... Amazon.fr - Het geschenk van de phoenix - Fuchs, Ed - Livres ... . Ook reïncarnatie is onderdeel van dat plan. 'Het geschenk van de Phoenix' geeft de lezer een bijzondere kijk op het leven. Volgens auteur Ed Fuchs gaat het leven door na de dood. En alle ervaringen in dit leven, goed of slecht, zijn onderdeel van een plan om de mens naar een hoger niveau van bewustzijn te brengen. 'Het geschenk van de Phoenix' geeft de lezer een bijzondere kijk op het leven. Volgens auteur Ed Fuchs gaat het leven door na de dood. En alle ervaringen in dit leven, goed of slecht, zijn onderdeel van een plan om de mens naar een hoger niveau van bewustzijn te brengen. Ook reïncarnatie maakt deel uit van dat kosmische plan. Het boek Het geschenk van de phoenix, geschreven door Ed Fuchs, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Het geschenk van de phoenix. 'Het geschenk ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ed Fuchs
DIMENSIE
10,14 MB
BESTANDSNAAM
Het geschenk van de phoenix.pdf

OMSCHRIJVING

"Het geschenk van de Phoenix' geeft de lezer een bijzondere kijk op het leven. Volgens auteur Ed Fuchs gaat het leven door na de dood. En alle ervaringen in dit leven, goed of slecht, zijn onderdeel van een plan om de mens naar een hoger niveau van bewustzijn te brengen. Ook reïncarnatie maakt deel uit van dat kosmische plan. De auteur hoopt van ganser harte dat dit boek de lezer inzicht zal verschaffen in de zin van het leven. Ook van jouw leven. In toegankelijke taal ontvouwt Ed Fuchs zijn visie op vraagstukken rondom leven en dood, de zin der dingen en de bestemming van mens en wereld. Hij deelt zijn ervaringen rondom deze onderwerpen vanuit de gedachte dat de "kennisse des herten' tot innerlijke rust zal leiden. Toen Ed Fuchs rond zijn vijfendertigste jaar hoorde wat er met zijn vader was gebeurd, werd hij op een bijzondere manier geraakt. Deze ervaring, die hem duidelijk maakte dat de dood niet beschreven kan worden in termen van "bestaan', lag aan de basis van zijn zoektocht naar zin. En wat als een zoektocht begon, veranderde in een ontdekkingsreis. Een reis die tot op heden voortduurt. Zijn vele ervaringen en inzichten kunnen ook zomaar jouw leven verrijken.

Wil je het boek lezen?Het geschenk van de phoenix in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ed Fuchs. Lezen Het geschenk van de phoenix Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN