Zakboek strafvordering voor de hulpofficier van justitie 2017

Zakboek strafvordering voor de hulpofficier van justitie 2017 - M.G.M. Hoekendijk | Highergroundnb.org

...oudsopgave en index, stelt dit zakboek u in staat de bevoegdheden uit het Wetboek van Strafvordering en bijzondere wetten diep te doorgronden ... Zakboek strafrecht voor de hulpofficier 2017 (e-Book) - M ... ... . Dit zakboek bevat actuele wet- en regelgeving die van belang is voor u als hulpofficier of specialist in de opsporing. Het vormt hiermee een aanvulling op de zakboeken Strafvordering en Strafrecht voor de Hulpofficier. Via paragraafverwijzing bij de artikelen kunt u zich verder verdiepen in de zakboeken Strafvordering en Strafrecht. Als hulpofficier van justitie heeft u het liefst zo min mogelijk te maken met verzoeken om aanvullend proces-verbaal, aanhoudingen op zitti ... Zakboek strafvordering voor de hulpofficier van justitie ... ... . Als hulpofficier van justitie heeft u het liefst zo min mogelijk te maken met verzoeken om aanvullend proces-verbaal, aanhoudingen op zitting om de zaak verder uit te zoeken en vrijspraken of niet-ontvankelijkheden. Het Zakboek Strafvordering voor de Hulpofficier 2020 helpt u daarbij. Door het Zakboek Strafvordering voor de Hulpofficier te gebruiken, krijgt u minder te maken met verzoeken om aanvullend proces-verbaal, aanhoudingen op zitting om de zaak verder uit te zoeken en vrijspraken of niet-ontvankelijkheden. Honderden praktijkcasussen, handige tabellen, stappenschema#s en een uitgebreide vernieuwde index helpen u hierbij....

INFORMATIE

AUTEUR
M.G.M. Hoekendijk
DIMENSIE
3,19 MB
BESTANDSNAAM
Zakboek strafvordering voor de hulpofficier van justitie 2017.pdf

OMSCHRIJVING

Het Zakboek Strafvordering voor de Hulpofficier is handzaam, overzichtelijk, actueel, betrouwbaar en praktijkgericht en daarom al ruim 30 jaar hét standaardwerk voor hulpofficieren van justitie. Daarnaast wordt deze uitgave veel gebruikt door specialisten in de opsporing, advocaten, officieren van justitie en rechters. Het zakboek biedt een bespreking van onder meer de belangrijkste bevoegdheden uit het Wetboek van Strafvordering en een aantal bijzondere wetten (zoals de Awb, WVW, WWM, Opiumwet, Wed en de Wahv). Uiteraard is de uitgave voorzien van een omvangrijk register.

Wil je het boek lezen?Zakboek strafvordering voor de hulpofficier van justitie 2017 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M.G.M. Hoekendijk. Lezen Zakboek strafvordering voor de hulpofficier van justitie 2017 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN