Het meisje met twee vaders

Het meisje met twee vaders - Mel Elliott | Highergroundnb.org

...ieuw venster geopend) Mathilda, het nieuwe meisje in Nova's klas, heeft twee vaders ... Tweeling heeft verschillende vaders na slippertje moeder ... ... . Dat lijkt Nova hartstikke leuk: met twee vaders heb je vast twee keer zo veel pret. Maar als ze bij Mathilda op bezoek gaat, blijkt het daar net zo gewoon te zijn als bij haar thuis. Prentenboek met grappige kleurentekeningen. Vanaf ca. 4 jaar.; De Mel Elliott Dat ze twee vaders en twee moeders heeft, ... maar werd ook aangeduid als 'dat meisje met die vier ouders'. ... "Met het deelgezag zitten zij straks nog steeds op de achterbank. Het meisje ... Het meisje met twee vaders - Boek Mel… - voor €14,09 ... . ... "Met het deelgezag zitten zij straks nog steeds op de achterbank. Het meisje helpt haar verlamde vader nu al twee jaar . In maart 2016 sloeg het noodlot toe voor Tian Haicheng. De taxi die hij nam crashte en hij raakte van zijn borst naar naar beneden verlamd. Zijn vrouw, met wie hij destijds zeven jaar was getrouwd, verliet hem een paar maanden na het incident en nam hun oudste zoon mee. Tweelingen met twee vaders zijn erg zeldzaam. Het verschijnsel treedt op wanneer een vrouw gelijktijdig twee rijpe eicellen produceert en in een korte tijdspanne met twee verschillende mannen slaapt. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Mel Elliott
DIMENSIE
6,60 MB
BESTANDSNAAM
Het meisje met twee vaders.pdf

OMSCHRIJVING

Bij Nova komt er een nieuw meisje in de klas…spannend! Al snel sluiten de meisjes vriendschap.Nova ziet dat de vader die vandaag Mathilde naar schoolbrengt een andere vader is dan die van gisteren…Mathilde vertelt dat zij geen vader en een moeder heeft, maartwee vaders. Nova denkt aan haar eigen grappige, lieve vaderdie gek is op zoetigheid… en daar dan twee van? En of ze bijMathilde wil komen eten!Een beetje teleurgesteld is ze wel… op bed springen vindende vaders geen goed idee, ze eten geen snoep of taart maar‘gewoon’ spaghetti… eigenlijk best saai, bijna net als… thuis!

Wil je het boek lezen?Het meisje met twee vaders in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mel Elliott. Lezen Het meisje met twee vaders Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN