De praktische gids 1 - Zelf boeken uitgeven

De praktische gids 1 - Zelf boeken uitgeven - Maria Staal | Highergroundnb.org

...inreizen, die deels ook in het Engels verschenen ... Zelf boeken uitgeven - Maria Staal | 9789081826099 ... ... . Zelf je boek uitgeven in eigen beheer, voor spectaculair weinig geld. Welkom bij de afdeling Eigen Beheer van Boekscout. Het werkt op deze afdeling anders dan bij onze uitgeverij.. Hou je liever zelf de controle, dan kun je ervoor kiezen zelf de uitgever te zijn van je boek. Praktische gids voor het zelf uitgeven van eigen manuscripten. Genre Non-Fictie Onderwerpen Uitgeverij, uitgeverij, Schrijvers en Boeken, Boeken schrijven, Algemeen, Schrijvers, Grammatica, lexicografie, rijmboeken, schrijfhulp, taalvaardigheid, Uitgeven, Uitgevers ... Vul de vier cijfers van je postcode in en vi ... Broekhuis | Zelf boeken uitgeven, Maria Staal ... ... Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek. Postcode ... Zelf je boek uitgeven. Steeds meer auteurs kiezen ervoor om zelf een boek uit te geven. Omdat ze op die manier optimale controle en invloed hebben op het eindproduct. Een positieve ontwikkeling, vinden wij, die zorgt voor meer diversiteit in het aanbod van boeken. Maar het is niet de makkelijkste weg. De serie 'De praktische gids' bestaat uit drie boeken speciaal voor schrijvers. * 'Zelf boeken uitgeven' gaat specifiek over het uitgeven van je eigen boeken. Hierbij wordt gekeken naar het uitgeven van papieren boeken, ebooks en audioboeken. Ook het belang van metadata komt aan de orde. Wil jij je boek uitgeven in eigen beheer? Bij BoekenGilde ondersteunen we in elke stap van het uitgeefproces. Bezoek onze website voor alle informatie! Pieter Aspe is een van de eerste Vlaamse auteurs die zelf boeken wil uitgeven. Wie zijn uitleg hoort over "het vele geld dat verloren gaat" bij log... REIKI een praktische gids leer zelf deze oosterse techniek. Reiki een praktische gids leer zelf deze oosterse techniek met dit boek 2001 zgan de oude oosterse kunst van reiki wordt over de hele wereld toegepast. Hoewel bij reiki de handen worden gebruikt, is aanraking niet nodig. 4 NB PRAKTISCHE GIDS VOOR STARTENDE ONDERNEMERS. DEEL 1 WAT MOET JE ZELF WETEN ... kening moet komen is het handig om de kosten per uitgave op te splitsen in bij-voorbeeld inkopen, ... Het gevolg van de eenmanszaak of vof is dat je zelf over de winst belasting moet Zelf boeken uitgeven is maatwerk. Daarom kunnen wij tijdens een persoonlijk adviesgesprek veel vragen binnen een korte tijd voor u worden beantwoorden. Daarnaast kunt u in onze creatieve ruimte in Amsterdam ook 'kaften voelen' en de verschillende papiersoorten bekijken. Leestips ter voorbereiding van uw komst:...

INFORMATIE

AUTEUR
Maria Staal
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De praktische gids 1 - Zelf boeken uitgeven.pdf

OMSCHRIJVING

Lijkt het uitgeven van je eigen boek je te ingewikkeld? Weet je niet hoe je een papieren boek in de boekhandel kunt krijgen? Twijfel je of je ook een ebook wilt uitgeven? In Zelf boeken uitgeven geeft Maria Staal tips om het uitgeven van je eigen boek makkelijk te maken. Als schrijver en self-publishingexpert weet Maria als geen ander hoeveel er op een schrijver afkomt bij het uitgeven van een eigen boek. Maar door kleine stappen te nemen en een goed plan te maken hoeft het uitgeven van een boek geen nachtmerrie meer te zijn.In dit boek leer je hoe:• Je eenvoudig een papieren boek én een ebook kunt uitgeven.• Slimme metadata je boek goed vindbaar kunnen maken.• Je rustig blijft, ondanks alles wat er op je afkomt bij het self-pubben.Het uitgeven van je eigen boek is niet "je laatste hoop' om het onder ogen van lezers te krijgen. Het is een volwaardige keuze in het nieuwe Nederlandstalige uitgeeflandschap. Als je er klaar voor bent om je eigen uitgever te worden, dan is dit boek voor jou! Zelf boeken uitgeven is het eerste deel in een driedelige serie praktische gidsen voor schrijvers.

Wil je het boek lezen?De praktische gids 1 - Zelf boeken uitgeven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maria Staal. Lezen De praktische gids 1 - Zelf boeken uitgeven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN