Afscheidsboek

Afscheidsboek - Han Peeters | Highergroundnb.org

...ak je heel wat mee in een schooljaar en het valt niet altijd mee om aan het eind afscheid te moeten nemen van die geweldige juf of meester ... Voorbeelden van afscheidsboekjes ... . Laat hem of haar dus met de hele klas weten hoe leuk jullie het hadden met een speciaal afscheidsboek voor de juf of meester. Afscheidsboek sterrenkindje Samen een vriendenboek maken; een persoonlijk en origineel kado. Geef met vrienden, familie of collega's een vriendenboek vol foto's en herinneringen. Er is altijd wel iets te vinden zodat de ontvanger niet met een afgezaagd afscheidscadeau het pand moet verlaten. Afscheids cadeau juf & ... Afscheidsboek voor Collega Kopen? Kijk snel! - Invulboekjes.nl ... . Er is altijd wel iets te vinden zodat de ontvanger niet met een afgezaagd afscheidscadeau het pand moet verlaten. Afscheids cadeau juf & meester; ideeën voor een klein of persoonlijk bedankje aan het einde schooljaar. Kopen, zelf maken of met naam, ook voor kinderopvang. Bekijk de voorbeelden van verschillende afscheidsboekjes. Vraag een voorbeeldexemplaar van een afscheidsboekje aan via het contactformulier! Het Collegaboek is hét perfecte cadeau om te geven bij een afscheid, jubileum of bruiloft van een collega. Alle mooie herinneringen vastgelegd in een fotoboek. Houten herinnerboekhouder om het afscheidsboek leuk mee weg te zetten: € 2,50 Deze kun je HIER bestellen. Dit herinnerboek is ook verkrijgbaar met blanco witte of zwarte vellen. Note: Het hout is een natuurproduct dus de tint en de gradatie van het graveerwerk kan variëren. Dat is natuurlijk ook wel de charme van het materiaal. Maak online een afscheidsboekje, een uniek en persoonlijk cadeau voor de leerlingen van groep 8. Maak het boekje als verrassing, of samen met de leerlingen! Een 'afscheidsboek' voor de Zlatan van Ede. EDE - Michael Kerseboom, verzorger bij voetbalclub Ede/Victoria, maakte een seizoen lang aantekeningen van kleedkamertaferelen. Han Peeters is pas op latere leeftijd gaan schrijven. Na zijn eerste boek 'Afscheidsboek' kreeg hij de smaak te pakken en schreef het een spannende kunsthistorische roman onder de titel 'De eieren van de keizer' en direct daarna 'Occupy de Nieuwe WereldOrde' met dezelfde hoofdpersoon uit zijn vorige boek, waarvan inmiddels een vertaling in het Engels is verschenen. Voorbeeld zinnen en teksten afscheid collega: -> Beste collega, je gaat ons verlaten en dat is ongelofelijk jammer. Dank je wel voor de mooie tijd. Dit product is uitverkocht. Voor vragen kunt u bellen met onze klantenservice: 033 460 19 40. Geef leerlingen hét afscheidscadeau voor groep 8 cadeau. Een prachtig aandenken met gebeurtenissen uit hun basisschooltijd: (wereld)nieuws...

INFORMATIE

AUTEUR
Han Peeters
DIMENSIE
5,75 MB
BESTANDSNAAM
Afscheidsboek.pdf

OMSCHRIJVING

Het aangrijpende verhaal van een rasechte ondernemer.Han Peeters begon met een krantenwijk en werkte zich op tot een succesvol zakenman. In 2008 legde de Opta hem een boete op van 240.000 euro vanwege vermeend indirect overtreden van het spamverbod, als onderdeel van een totale boete van 510.000 euro. Tot dan de hoogste boete ooit. De opeenvolging van faillissement, echtscheiding, imagoschade, geen inkomen, werkloosheid, geen adres en een onbereikbare liefde verstikte hem. Hij besloot een eind aan zijn leven te maken en begon aan zijn afscheidsbrief. Met de dood op zijn hielen groeide die brief uit tot dit boek, waarmee hij zijn leven heeft gered.

Wil je het boek lezen?Afscheidsboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Han Peeters. Lezen Afscheidsboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN