Ondersteunend communiceren bij dementie

Ondersteunend communiceren bij dementie - Chris De Rijdt | Highergroundnb.org

...r communiceren bij dementie. Dit boek helpt de interactie tussen de persoon met dementie en zijn omgeving te verbeteren ... Ondersteunend communiceren bij personen met dementie ... ... . Het biedt handvatten om moeilijk verstaanbaar gedrag te verminderen. Deze tweede geheel herziene druk over ondersteunend communiceren bij dementie informeert over nieuw verschenen producten en heeft ook aandacht voor personen met dementie en een verstandelijke beperking. Nieuw is ook het ... Ondersteunend communiceren bij dementie. Dit boek helpt de interactie tussen de persoon met dementie en zijn omgevi ... Ondersteunend communiceren bij dementie | SpringerLink ... ... Ondersteunend communiceren bij dementie. Dit boek helpt de interactie tussen de persoon met dementie en zijn omgeving te verbeteren. Het biedt... Bij de benaderingswijze van je naaste met dementie, speelt je houding een grote rol. Contact tussen mensen bestaat voor een belangrijk deel uit met elkaar praten. Maar mensen met dementie kunnen dit steeds minder goed. Daardoor nemen woorden een steeds kleinere plaats in het contact in, en wordt je houding des te belangrijker. Dit boek helpt de interactie tussen de persoon met dementie en zijn omgeving te verbeteren. Het biedt handvatten om moeilijk verstaanbaar gedrag te verminderen. Deze tweede geheel herziene druk over ondersteunend communiceren bij dementie informeert over nieuw verschenen producten en heeft ook aandacht voor personen met dementie en een verstandelijke beperking. 'Ondersteunend communiceren bij dementie' door Wilma Scheres, Chris De Rijdt - Onze prijs: €19,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Het boek Ondersteunend communiceren bij dementie, geschreven door Wilma Scheres, Chris De Rijdt, De Herbergier, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Bij dementie neemt de kwetsbaarheid toe en daarmee ook de kans op gedragsproblemen en agressief gedrag. De wijze waarop dit gedrag zich uit is mede afhankelijk van de fase van dementie, de persoonlijkheid en persoonlijke geschiedenis van de client. Dementie is een proces van achteruitgang van de hersenfuncties. Ondersteunend communiceren bij personen met dementie dinsdag 5 maart 2019 van 19u30 tot 21u Getuigenis door Chris De Rijdt, auteur van het boek 'Ondersteunend communiceren bij dementie'. De 10 tips om beter te communiceren met mensen met dementie: 1 Maak je bekend. Noem iemand bij naam. Stel jezelf voor en vertel wat je komt doen. Een naambordje helpt. Iemand met dementie her...

INFORMATIE

AUTEUR
Chris De Rijdt
DIMENSIE
11,7 MB
BESTANDSNAAM
Ondersteunend communiceren bij dementie.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek helpt de interactie tussen de persoon met dementie en zijn omgeving te verbeteren. Het biedt handvatten om moeilijk verstaanbaar gedrag te verminderen. Deze tweede geheel herziene druk over ondersteunend communiceren bij dementie informeert over nieuw verschenen producten en heeft ook aandacht voor personen met dementie en een verstandelijke beperking. Nieuw is ook het communicatieprofiel en divers filmmateriaal dat u kunt downloaden.Om alle mogelijkheden tot contact en communicatie te benutten, vertrekken we vanuit Totale Ondersteun(en)de Communicatie èn de onvoorwaardelijke intentie om de ander te willen begrijpen en aan te sluiten bij diens individuele signalen en betekenissen.Dit praktische hulpmiddel is bestemd voor iedereen die met personen met dementie omgaat, zowel de professionele hulpverlener als ook het gezins- en/of familielid.Chris De Rijdt – bachelor in de orthopedagogiek – is praktijklector aan de Hogeschool Gent en auteur van het boek "Ondersteunende communicatie: werken met visualisaties ". Ze werkte voordien als begeleidster/groepschef bij personen met een verstandelijke beperking en kinderen met gedragsproblemen. Ze beschrijft haar eigen ervaringen met haar demente moeder die haar de wondere wereld van dementie heeft leren kennen.Wilma Scheres - GZ-psycholoog en communicatiedeskundige met en voor mensen met een communicatieve beperking - is werkzaam voor Milo en programma manager Symphonyzorgacademie. Daarnaast is zij docent Train de trainer Totale communicatie en auteur van het boek Totale Communicatie. Zij begeleidt mensen met een verstandelijke beperking op het gebied van lichaamsbeleving, identiteit en seksualiteit en is coach voor gedragskundigen in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

Wil je het boek lezen?Ondersteunend communiceren bij dementie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chris De Rijdt. Lezen Ondersteunend communiceren bij dementie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN