Erfenis van de goden

Erfenis van de goden - Willem Bekink | Highergroundnb.org

...s) boeken. Bestel Erfenis van de goden van Willem Bekink ... Erfenis van de goden, Willem Bekink - Paperback ... ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De erfenis van de goden - Onze oorsprong in het heelal: Uitgever: Areopagus: Bijzonderheden: gebonden met omslag / 1e druk 1994 / als nieuw: Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten) Meer info: In dit boek ontvouwt wetenschapper Walter Papst zijn eigen opzienbarende theorie over de oorsprong van de mens. Iaido en Kendo zijn hiervan afgeleid.Erfenis van de Go ... Erfenis van de goden - Willem Bekink - 9789038923987 ... ... . Iaido en Kendo zijn hiervan afgeleid.Erfenis van de Goden beschrijft de tradities en achtergronden van de weg van de samoerai, de bushido, en de rol van het klassieke Japanse zwaardvechten in het bijzonder.Authentieke illustraties maken de rol van verschillende wapens duidelijk, zoals de Naginata, Bo, Yari, Shuriken, Yumo en Teppo.Een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in Japans ... Het e-book Erfenis van de goden, geschreven door Willem Bekink, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De erfenis van de Goden-def. 03-06-2013 15:50 Pagina 1. Naginata - de hellebaard of zwaardlans 89 Bô - lange stok 95 Yari - de speer 96 Shuriken - werppijltjes 102 Yumi en Teppo - de boog en de musket 104 Yoroi - de Japanse wapenrusting 109 Kleding en beweging 110 De erfenis van de goden . Zeer goede staat . Strip " De erfenis van de goden " , van Frehel & Mannisi , uitgebracht door Arboris , nr.1 Likonda 2001 Verkoper. berken17. berken17 Waregem, BE Alles van verkoper. Verzendkosten; Nederland: € 8,00: België ... Bestel eenvoudig online: De erfenis van de goden door Walter Papst (Gebonden met stofomslag 1994 Areopagus 240 pagina's) ISBN 9789051081312 Iaido en Kendo zijn hiervan afgeleid.Erfenis van de Goden beschrijft de tradities en achtergronden van de ''weg van de samoerai'', de bushido, en de rol van het klassieke Japanse zwaardvechten in het bijzonder.Authentieke illustraties maken de rol van verschillende wapens duidelijk, zoals de Naginata, Bo, Yari, Shuriken, Yumo en Teppo.Een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in ......

INFORMATIE

AUTEUR
Willem Bekink
DIMENSIE
6,81 MB
BESTANDSNAAM
Erfenis van de goden.pdf

OMSCHRIJVING

Klassieke tradities van de Japanse schermkunsten. Deze uitgave is het standaardwerk van Sensei Willem Bekink over de klassieke Japanse schermkunsten: Kenjutsu en het afgeleide Kendo. Verschillende historische en moderne samoerai en zwaardmeesters zijn van grote invloed geweest op de ontwikkeling van kenjutsu. Iaido en Kendo zijn hiervan afgeleid. Erfenis van de Goden beschrijft de tradities en achtergronden van de weg van de samoerai, de bushido, en de rol van het klassieke Japanse zwaardvechten in het bijzonder. Authentieke illustraties maken de rol van verschillende wapens duidelijk, zoals de Naginata, Bo, Yari, Shuriken, Yumo en Teppo. Een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in Japans zwaardvechten, Kenjutsu, Kendo en Bushido. Deze uitgave betreft de Fixed Layout/ePub3 versie van het boek.

Wil je het boek lezen?Erfenis van de goden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem Bekink. Lezen Erfenis van de goden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN