Het Romanov Mysterie

Het Romanov Mysterie - Glenn Meade | Highergroundnb.org

...Sint-Petersburg. Een internationaal team doet archeologisch onderzoek in de buitenwijken van Sint-Petersburg, de stad waar de tsaar Nicolaas II en zijn familieleden werden vermoord in juli 1918 ... Het Romanov Mysterie - Glenn Meade - 9789043531733 ... . 'Het Romanov mysterie' van Glenn Meade is een intrigerende thriller over het mysterie rondom een lichaam dat wordt gevonden in de permafrost in Rusland, bij Sint-Petersburg. Een internationaal team doet archeologisch onderzoek in de buitenwijken van Sint-Petersburg, de stad waar de tsaar Nicolaas II en zijn familieleden werden vermoord in juli Bestel Het Romanov Mysterie van Glenn Meade. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Sommige mysteries worden nooit onthuld Een internationaal team doet archeologisch onderzoek in de buitenwijken van Sint-Petersburg, de sta ... Het Romanov Mysterie door Glenn Meade (paperback ... ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Sommige mysteries worden nooit onthuld Een internationaal team doet archeologisch onderzoek in de buitenwijken van Sint-Petersburg, de stad waar de tsaar Nicolaas II en zijn familieleden werden vermoord in juli 1918. Pavlov, een van de onderzoekers, ontdekt een perfect geconserveerd lichaam in de permafrost. Deze vondst schept nieuw licht op de zaak van de verdwenen Romanovfamilie, met name op ......

INFORMATIE

AUTEUR
Glenn Meade
DIMENSIE
3,2 MB
BESTANDSNAAM
Het Romanov Mysterie.pdf

OMSCHRIJVING

"Het Romanov mysterie' van Glenn Meade is een intrigerende thriller over het mysterie rondom een lichaam dat wordt gevonden in de permafrost in Rusland, bij Sint-Petersburg. Een internationaal team doet archeologisch onderzoek in de buitenwijken van Sint-Petersburg, de stad waar de tsaar Nicolaas II en zijn familieleden werden vermoord in juli 1918. Het team ontdekt een perfect geconserveerd lichaam in de permafrost. Deze vondst schept nieuw licht op de zaak van de verdwenen Romanov-familie, met name op de eventuele moord op de beroemde dochter van de tsaar, prinses Anastasia.

Wil je het boek lezen?Het Romanov Mysterie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Glenn Meade. Lezen Het Romanov Mysterie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN