Geef nooit korting

Geef nooit korting - Redactiepunt | Highergroundnb.org

...eschreven bij Geef nooit korting!. Heb genoten van dit boek ... Geef nooit korting eBook door Jos Burgers - 9789089651303 ... ... . Persoonlijk vond ik Burgers' vorige boek 'Hondenbrokken' wat braaf. Zijn nieuwste titel 'Geef nooit korting' is Jos Burgers zoals we Jos Burgers kennen: aangenaam tegendraads, to-the-point, vol voorbeelden en humor. Geef nooit korting! Prijsdruk, en hoe daarmee om te gaan is een tijdloos thema. Als klanten zeggen dat je te duur bent, is dat vervelend. Ontdek dat er vele manieren zijn om aan prijsdruk te onts ... Geef nooit korting - Studdy ... . Ontdek dat er vele manieren zijn om aan prijsdruk te ontsnappen en dat je eigen invloed op de prijs veel groter is dan je denkt. Geef nooit korting! Jos Burgers. Print . Bewaar . Altijd weer belandt u in het prijsgevecht. En dan, geeft u korting, of niet? Onthoud: van korting geven wordt niemand gelukkig. Klanten zijn als regel bereid een prijs te betalen die, in hun ogen, rechtvaardig is. Jos Burgers schreef ooit het boekje 'Geef nooit korting' wat ik een goed boekje vond. Ik herinner mij (boekje uitgeleend en niet meer terug gehad) dat hij meer zag in toegevoegde waarde (allerlei extra's) dan in reductie. En ik geloof het niet meer zo. Het boek 'Geef Nooit Korting' was meer dan 600 dagen één van de 100 best verkochte managementboeken in de Benelux en stond wekenlang op 1. Naast de waardevolle documentatiebundel, krijgt u bij deelname aan deze training het boek 'Geef nooit korting!' van uw trainer Jos Burgers mee naar huis. "Geef nooit korting" Vragen uw klanten vaak om korting? U hoeft dat helemaal niet te geven. Geef wel goede uitleg over uw prijsvorming, want klanten willen natuurlijk niet teveel betalen. Het is een hardnekkig misverstand te denken dat klanten alleen zaken met u willen doen als u korting geeft. Met 'Geef nooit korting' flikt Jos Burgers het hem weer, het schrijven van een bestseller. Dat is ontzettend knap. Hoewel hij Arnon Grunberg en Kluun in zijn boek noemt als bestseller auteurs, vergelijkt hij zich zelf daar niet mee. In Geef nooit kortin...

INFORMATIE

AUTEUR
Redactiepunt
DIMENSIE
6,72 MB
BESTANDSNAAM
Geef nooit korting.pdf

OMSCHRIJVING

Geef nooit korting!Lage prijzen zijn funest voor een gezond rendement en tasten de winst van bedrijven, professionals en zelfstandigen flink aan. Sinds de crisis is de prijs- en margedruk op veel markten alleen maar toegenomen. En de verwachting is dat daar voorlopig geen einde aan zal komen, zelfs niet als de economie herstelt.In Geef nooit korting! laat Jos Burgers aan de hand van 31 prikkelende adviezen zien hoe u het best met prijsdruk kunt omgaan. Op een luchtige manier beschrijft hij hoe u prijsdruk voorkomt en tegengaat. Want lage prijzen zijn geen vaststaand feit. En onze eigen invloed op de prijs is veel groter dan we vaak denken.Ontdek dat er vele manieren zijn om in de dagelijkse praktijk aan prijsdruk te ontsnappen. Wees trots op de prijzen die u voor uw producten en diensten vraagt. Realiseer u hoe waardevol u bent voor uw klanten en laat u niet gek maken. Als klanten zeggen dat u te duur bent, is dat vervelend. Maar het is pas echt een ramp als u dat zelf ook vindt!Jos Burgers is auteur van diverse bestsellers, waaronder Klanten zijn eigenlijk nét mensen!, No Budget Marketing, Relatiebeheer als Groeistrategie en Hondenbrokken. Met 200 presentaties per jaar is hij een veelgevraagd spreker op seminars en congressen over onderwerpen als strategie, marketing, klantgerichtheid en prijsbeleid.

Wil je het boek lezen?Geef nooit korting in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Redactiepunt. Lezen Geef nooit korting Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN