Een misdaad in Holland

Een misdaad in Holland - Georges Simenon | Highergroundnb.org

...lt op de plek waar Maigret werd bedacht, is hét schoolvoorbeeld van de whodunit ... Een misdaad in Holland, Georges Simenon - Ebook ... ... .Vertaald door Anne van der Straaten-9789085426011. Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen klik hier om te bestellen! ... code: boparel0106 Parelserie 1. De man die niet dood was. 2. Het gouden afgodsbeel. 3. De dochter van Astrea. 4. Het jacht Kai-Kai. 5. Een misdaad in Holland Een misdaad in Holland, dat zich afspeelt op de plek waar Maigret werd bedacht, is hét schoolvoorbeeld van de whodunit.Vertaald door Anne van der Straaten. Lees meer. Boekdetails. Auteur(s): Georges ... Een misdaad in Holland door Georges Simenon (paperback ... ... .Vertaald door Anne van der Straaten. Lees meer. Boekdetails. Auteur(s): Georges Simenon. Vertaler(s): Anne van der Straaten. Taal: Nederlands. Afmetingen: 200 x 136 x 18 mm. Een misdaad in Holland. - Utrecht : Bruna, 1933 vert. [uit het Frans] door Anneke van der Straaten [red. begeleiding: Penta Taal] Uitg. in samenw. met Uitgeverij Atlas Vert. van Un crime en Hollande. - Paris : Fayard, 1931. Maigret in Holland. Uitgever Bruna, Utrecht Verschenen 1991 ISBN 9044905392 Het e-book Een misdaad in Holland, geschreven door Georges Simenon, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Buy Een misdaad in Holland 01 by Georges Simenon, Anne Van der Straaten (ISBN: 9789085426011) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Een misdaad in Holland, dat zich afspeelt op de plek waar Maigret werd bedacht, is hét schoolvoorbeeld van de whodunit.Vertaald door Anne van der Straaten . Productinformatie . Binding: Paperback Distributievorm: Boek (print, druk) Formaat: 136mm x 200mm Aantal ... Get this from a library! Een misdaad in Holland. [Georges Simenon; Anneke van der Straaten] -- De Franse commissaris Maigret wordt in het vooroorlogse Nederland betrokken bij het onderzoek naar een moord op een hoogleraar in Delfzijl. Misdaad loont niet. Maar toch hebben wij er in Nederland mee te maken. Een overzicht en achtergronden over de misdaad in Nederland Maigret reist in Een Misdaad in Holland af naar Delfzijl om de moord op de leraar Koen Poppinga te onderzoeken.Verdachte is de Franse professor Jean Declos, aanwezig in Delfzijl voor het geven van een lezing over - passend genoeg - criminaliteit en moord. Free 2-day shipping. Buy Een misdaad in Holland - eBook at Walmart.com Historicus Maarten Müller schreef een boek over misdaad en straf in Haarlem tussen 1245 en 1615. [...] Veel interessanter dan de cijfers is de dynamiek die op de achtergrond speelt. Het oude Friese recht, waarin eerwraak een belangrijke rol speelde, en waarin vetes generaties lang kunnen voortwoekeren, echoot nog na. Deze website maakt gebruik van cookies. Sommige van deze cookies zijn essentieel zodat gedeeltes van deze site kunnen functioneren en zijn mogelijk al geplaatst....

INFORMATIE

AUTEUR
Georges Simenon
DIMENSIE
11,73 MB
BESTANDSNAAM
Een misdaad in Holland.pdf

OMSCHRIJVING

Commissaris Maigret reist af naar het Groningse provincieplaatsje Delfzijl na een wanhopig verzoek van de Franse professor Jean Declos, die verdacht wordt van moord. Tijdens Maigrets officieuze onderzoek, waarbij hij zich vooral laat leiden door de talrijke liefdesverhoudingen van het slachtoffer, maakt hij geen vrienden. De flamboyante Parijzenaar zaait verwarring en onrust in het nette dorp, waar alle mensen doodbraaf lijken. Wie kan de schuldige zijn? Georges Simenon bedacht het personage Jules Maigret toen hij op vakantie was in Delfzijl. De rest isgeschiedenis: de Maigretverhalen vlogen over de toonbank en werden vele malen verfilmd. Een misdaad in Holland, dat zich afspeelt op de plek waar Maigret werd bedacht, is hét schoolvoorbeeld van de whodunit.

Wil je het boek lezen?Een misdaad in Holland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Georges Simenon. Lezen Een misdaad in Holland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN