Kind Af

Kind Af - Xaviera Hollander | Highergroundnb.org

...erug naar Waterwereld Groep 33 Puzzel 4 (4378 stemmen, gemiddeld: 2,80 uit 5) Kind is een mens van geboorte tot de puberteit ... Heerlijk gratis porno en sexfilms | Sexfilm.startpagina.nl ... .Het Verdrag inzake de rechten van het kind omschrijft kinderen als 'iedereen onder de 18 jaar' (vaak overeenkomend met het begrip minderjarige en/of persoon die geen volwassene is). In het alledaagse spraakgebruik spreekt men tot een leeftijd van 12-14 jaar van 'kinderen' en daarna van 'jongere', 'tiener' of 'puber'. Spreek af hoelang je kind achter de computer of tv mag zitten. Spreek ook af hoevaak ze frisdrank mogen drinken en andere ... Kind (leeftijdsgroep) - Wikipedia ... . Spreek af hoelang je kind achter de computer of tv mag zitten. Spreek ook af hoevaak ze frisdrank mogen drinken en andere ongezonde tussendoortjes mogen eten. Controle wanneer het kan Ook al heb je niet de controle over alles wat je kind doet en eet. Probeer je als ouder te concentreren op de momenten dat je wel controle hebt over je kind. Ik ben een meisje van 12 jaar. Ik eet eigenlijk niet zo heel veel, maar toch kom ik altijd wel wat aan. Ik wil eigenlijk wat afvallen, maar sommige mensen zeggen dat het niet goed is voor kinderen. Wat moet ik doen? Antwoord. De com...

INFORMATIE

AUTEUR
Xaviera Hollander
DIMENSIE
9,44 MB
BESTANDSNAAM
Kind Af.pdf

OMSCHRIJVING

Ik herinner me het moment dat ik het telefoontje kreeg van de hoofdzuster. Het was zeven uur 's avonds. 'Uw moeders toestand is kritiek. U kunt maar beter snel komen.'Als Xaviera Hollanders moeder op sterven ligt, beseft ze dat ze bijna kind af is.Geboren in Nederlands-Indië als dochter van een glamoureuze Duits-Franse mannequin en een Nederlands-joodse arts, komt Xaviera na internering in de jappenkampen tijdens de Tweede Wereldoorlog in het naoorlogse Amsterdam terecht, om vervolgens op jonge leeftijd naar New York te vertrekken. Daar wordt ze al snel meegevoerd in het wilde sociale leven en beleeft ze de avonturen uit haar boek De Happy Hooker.Onder het masker van de Happy Hooker schuilt echter nog altijd Xaviera de Vries, het kind dat zichzelf graag wil bewijzen tegenover haar ouders. Kind af is een gedenkteken voor de ouders van Xaviera Hollander. Een eerlijk relaas over pijn en dood, maar nog meer over leven en liefde, en met veel humor.

Wil je het boek lezen?Kind Af in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Xaviera Hollander. Lezen Kind Af Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN