Handboek voor zelfmaakmode (margriet)

Handboek voor zelfmaakmode (margriet) - Margriet | Highergroundnb.org

... zelf mode wil leren maken. Het enige boek dat wordt gebruikt op de ... Handboek voor zelfmaakmode - MarktPlaza ... ... Handboek voor zelfmaakmode (Paperback). Uniek lesboek voor iedereen die zelf mode wil leren maken. Het enige boek dat wordt gebruikt op de Margriet/Knip... Goed tot zeer goede staat € 8,50 ex.verzenden 5/ Teleac / Kleding maken / Henriette Beukers De makkelijke handleiding voor zelfmaakmode + patronenmapje goede staat/ € 4,50 ex.verzenden 6/ Handboek voor zelfmaakmode 1991 / Margriet en Knip (z ... bol.com | Handboek voor zelfmaakmode, Margriet ... ... .verzenden 6/ Handboek voor zelfmaakmode 1991 / Margriet en Knip (zie foto 5) Uniek lesboek voor iedereen die zelf mode wil leren maken. Handboek voor Zelfmaakmode - Margriet en Knip Met meer dan 400 duidelijke Illustraties. Onmisbaar voor ieder die begint of er méér van willen weten. Een gezamenlijke uitgave van Margriet en Knip. Zelf mode maken is een liefhebberij! Een plezierige, creatieve en geld - besparende hobby. Handboek voor zelfm...

INFORMATIE

AUTEUR
Margriet
DIMENSIE
4,40 MB
BESTANDSNAAM
Handboek voor zelfmaakmode (margriet).pdf

OMSCHRIJVING

Uniek lesboek voor iedereen die zelf mode wil leren maken. Het enige boek dat wordt gebruikt op de Margriet/Knip naaicursus.- Duidelijk en overzichtelijk- Makkelijk te begrijpen- Ideaal voor beginners en gevorderdenAlles wat naai-technisch problemen kan geven, alsook gereedschap- en naaimachine-aspekten, wetenswaardigheden over stoffen, kortom alles wat met naaien te maken heeft, is te vinden in dit 'Handboek voor zelfmaakmode'. Dit ringbandboekwerk met gekleurde voor- en achterplat, geeft - in niet al te groot lettertype - per onderdeel een stap-voor-stap uitleg die eenvoudig en duidelijk is. Veel illustraties kompleteren de tekst. Bladzijden zijn in 2 vertikale kolommen verdeeld. Tekst en illustraties zijn in blauw-wit uitgevoerd. Met inhoudsopgave voorin, alsmede een trefwoordenlijst achterin. Dit alfabetisch-lexicografisch geordende handboek voor zelfmaakmode, kan zowel door beginnende als gevorderde doe-het-zelvers gehanteerd worden.

Wil je het boek lezen?Handboek voor zelfmaakmode (margriet) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margriet. Lezen Handboek voor zelfmaakmode (margriet) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN