Datawarehouses: Bron Van Kennis

Datawarehouses: Bron Van Kennis - Frank Buytendijk | Highergroundnb.org

... licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn ... KennisDC Logistiek ... .Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc., een organisatie zonder winstoogmerk. Wat is een datawarehouse? Een datawarehouse is een type databeheersysteem. dat is ontworpen om business intelligence-activiteiten (BI), met name analytics, mogelijk te maken en te ondersteunen.. Datawarehouses zijn uitsluitend bedoeld om zoekopdrachten en analyses uit te voeren en bevatten vaak grote ... Emotie is verworden tot bron van kennis | De Volkskrant ... .. Datawarehouses zijn uitsluitend bedoeld om zoekopdrachten en analyses uit te voeren en bevatten vaak grote hoeveelheden historische data. Kennis is dat wat geweten en toegepast wordt door een individu, groep individuen of een (ander) onderdeel van de maatschappij.Kennis omvat informatie, beschrijvingen hiervan of vaardigheden die door ervaring of opleiding zijn verkregen. In de kentheorie of epistemologie wordt onderzocht wat kennis is en of aanspraken op kennis gerechtvaardigd zijn. In de loop van de tijd zijn er dan ook ... Op Hogeschool Windesheim heeft de SPH-opleiding, naast wetenschappelijke kennis en praktisch-professionele kennis, de eigen ervaringskennis als 'derde bron van kennis' erkend. Het is integraal opgenomen in het curriculum. Het proces en resultaat zijn beschreven in het proefschrift van Weerman Ervaringsdeskundige zorg- en dienstverleners. in hedendaagse spelling: bewustheid, kennis. Bewust...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank Buytendijk
DIMENSIE
12,12 MB
BESTANDSNAAM
Datawarehouses: Bron Van Kennis.pdf

OMSCHRIJVING

Marketing en IT kunnen heden ten dage niet meer los van elkaar gezien worden. Klanten wensen in toenemende mate een individuele behandeling en de gegevens die daarvoor nodig zijn passen niet meer in een kaartenbak. De transactionele systemen bieden dat integrale klantbeeld meestal niet. Daarom besluiten veel bedrijven een datawarehouse op te zetten, waarin alle klantgegevens gecombineerd worden. Dit boek beschrijft op praktische wijze hoe u dat het beste kunt aanpakken en, net zo belangrijk, hoe u het maximale uit uw investering haalt.Frank Buytendijk en Cok de Groot hebben bij Synergetics Management Information Company (www.synergetics.nl) vele jaren ervaring opgedaan met het opzetten van marketing datawarehouses. Synergetics Management Information Company, onderdeel van VODW Marketing Village, specialiseert zich in informatievoorziening voor de klantkant van de organisatie, van Balanced Scorecard tot en met datawarehouse.

Wil je het boek lezen?Datawarehouses: Bron Van Kennis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank Buytendijk. Lezen Datawarehouses: Bron Van Kennis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN