Verhalen van vrouwen Hc00. verhalen van vrouwen

Verhalen van vrouwen Hc00. verhalen van vrouwen - Diverse Tekenaars | Highergroundnb.org

...s, over de liefde, over het leven tussen de lakens ... Hc00. verhalen van vrouwen, Diverse tekenaars - Paperback ... ... . Intieme verhalen over onderwerpen die je (misschien) zelfs met je beste vriendin niet zouden durven bespreken. Deze verhalen gunnen je een kijkje in het leven van andere vrouwen. Met sommige vrouwen zul je het eens zijn, met andere niet. Stormloop op 'stille disco' met intieme verhalen van Rotterdamse vrouwen. Niet één, maar twee. Er zijn zoveel mensen die naar 'silent disco' door én over Rotterdamse vrouwen willen, dat ... Oproep: verhalen van vrouwen voor vrouwen 19 o ... bol.com | Verhalen van vrouwen Hc00. verhalen van vrouwen ... ... ... Oproep: verhalen van vrouwen voor vrouwen 19 oktober 2018 | Lifestyle. Een paar jaar geleden had ik een rubriek op de site waar lezeressen hun verhaal deden, Personal Story heette het. Het was een ontzettend populaire rubriek die vaak bekeken werd en waar hele mooie verhalen aan bod kwamen. Op het gebied van liefde, relaties en vreemdgaan zijn veel waargebeurde verhalen te vertellen. Hoewel er veel meer te vertellen is dan wij kunnen tonen, hebben wij een selectie van grappige, intense en soms ronduit absurde verhalen verzameld. Ook kan je je eigen verhaal kwijt. Ben je het slachtoffer van een overspelige partner, ga je zelf vreemd, heb je een wilde fantasie die je graag met ons ... Verhalen van vrouwen. Zestien verhalen van vrouwen die geweld is aangedaan en die deze pijn in de ogen kijken. De verhalen zijn stuk voor stuk unieke samenwerkingen met tekenaars, maatschappelijke organisaties en iconische vrouwen. De verhalen zijn door 10 tekenaars met uiteenlopende stijlen en achtergrond omgezet in een serie van 16 beeldverhalen. Iran De strijd tegen huiselijk geweld in Iran begint met de verhalen van vrouwen Een vrouw loopt langs een muurschildering in de Iraanse hoofdstad Teheran. Inhoud Zestien verhalen van vrouwen die geweld is aangedaan en die deze pijn in de ogen kijken. De verhalen zijn stuk voor stuk unieke samenwerkingen met tekenaars, maatschappelijke organisaties en iconische vrouwen. De verhalen zijn door 10 tekenaars met uiteenlopende stijlen en achtergrond omgezet in een serie van 16 beeldverhalen. De beeldverhalen zijn intieme, open en vaak confronterende ... In 'Verhalen van Vrouwen' krijgt de lezer middels 15 krachtige beeldverhalen en 10 portret-illustraties een openhartige inkijk in de levens van vrouwen die zich geconfronteerd zien met geweld. Het boek is een ode aan deze vrouwen; hun zoektocht naar 'copingstrategieën' en hun kracht om anderen te helpen. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Diverse Tekenaars
DIMENSIE
12,75 MB
BESTANDSNAAM
Verhalen van vrouwen Hc00. verhalen van vrouwen.pdf

OMSCHRIJVING

Zestien verhalen van vrouwen die geweld is aangedaan en die deze pijn in de ogen kijken.De verhalen zijn stuk voor stuk unieke samenwerkingen met tekenaars, maatschappelijke organisaties en iconische vrouwen. De verhalen zijn door 10 tekenaars met uiteenlopende stijlen en achtergrond omgezet in een serie van 16 beeldverhalen.De beeldverhalen zijn intieme, open en vaak confronterende verhalen over geweld. Ik wil hiermee een beeld schetsen van de impact van geweld op vrouwen en de onvoorstelbare veerkracht die deze vrouwen bezitten. De verhalen zijn een ode aan alle vrouwen die slachtoffer zijn of zijn geweest van geweld.Dit project is een initiatief van Stichting In Lijn. en is mogelijk gemaakt door het bank Giro Loterij Fonds.

Wil je het boek lezen?Verhalen van vrouwen Hc00. verhalen van vrouwen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diverse Tekenaars. Lezen Verhalen van vrouwen Hc00. verhalen van vrouwen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN