Memoires van een verslaafd brein

Memoires van een verslaafd brein - Marc Lewis | Highergroundnb.org

...m Van Paassen: Libros en idiomas extranjeros Het e-book Memoires van een verslaafd brein, geschreven door Marc Lewis, koopt u bij Boeken ... Memoires van een verslaafd brein eBook door Marc Lewis ... ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De arrestatie markeerde het begin van een opmerkelijke om Memoires van een verslaafd brein, Marc Lewis - Ebook - 9789490574833 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. In Memoires van een verslaafd brein beschrijft Lewis op eerlijke en meeslepende wijze zijn ervaringen met drugs. Aan de hand van de wisselwerking tussen zijn persoonlijke verhaal en zijn inzichten als wetenschapper geeft hij een onthullende analys ... Memoires van een verslaafd brein - Maven Publishing ... . Aan de hand van de wisselwerking tussen zijn persoonlijke verhaal en zijn inzichten als wetenschapper geeft hij een onthullende analyse van het psychologische en neurologische verloop van zijn verslaving. Memoires van een verslaafd brein book. Read 144 reviews from the world's largest community for readers. De briljante student Marc Lewis stond op het punt... De arrestatie markeerde het begin van een opmerkelijke om Memoires van een verslaafd brein, Marc Lewis - Paperback - 9789490574789 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. In het boek 'Professor S. en de verslaafde Koning' gaan we op reis door het brein. Dat is geen makkelijke materie om te behandelen, maar auteurs Fred Diks (journalist, schrijver, voormalig leerkracht) en Erik Scherder (hoogleraar neuropsychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en hoogleraar bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen) gingen de uitdaging aan. Memoires van een verslaafd brein (eBook) Hallo! Op zoek naar een Memoires van een verslaafd brein-boek geschreven door auteur Marc Lewis? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! De briljante student Marc Lewis stond op het punt zijn studie psychologie af te ronden, toen hij werd betrapt op het stelen van ... In Memoires van een verslaafd brein beschrijft Lewis op eerlijke en meeslepende wijze zijn ervaringen met drugs. Aan de hand van de wisselwerking tussen zijn persoonlijke verhaal en zijn inzichten als wetenschapper geeft hij een onthullende analyse van het psychologische en neurologische verloop van zijn verslaving. Memoires van een verslaafd brein 1e druk is een boek van Marc Lewis uitgegeven bij Maven Publishing. ISBN 9789490574789 De briljante student Marc Lewis stond op het punt zijn studie psychologie af te ronden, toen hij werd betrapt op het stelen van drugs uit een apotheek. Hij bleek al vijftien jaar verslaafd te zijn. De arrestatie markeerde het ......

INFORMATIE

AUTEUR
Marc Lewis
DIMENSIE
11,40 MB
BESTANDSNAAM
Memoires van een verslaafd brein.pdf

OMSCHRIJVING

De briljante student Marc Lewis stond op het punt zijn studie psychologie af te ronden, toen hij werd betrapt op het stelen van drugs uit een apotheek. Hij bleek al vijftien jaar verslaafd te zijn. De arrestatie markeerde het begin van een opmerkelijke ommekeer: hij overwon niet alleen zijn verslaving, maar slaagde er ook in een succesvol hersenwetenschapper te worden. Inmiddels is hij hoogleraaraan de Radboud Universiteit Nijmegen en expert op het gebied van verslaving.In Memoires van een verslaafd brein beschrijft Lewis op eerlijke en meeslependewijze zijn ervaringen met drugs. Aan de hand van de wisselwerking tussen zijnpersoonlijke verhaal en zijn inzichten als wetenschapper geeft hij een onthullendeanalyse van het psychologische en neurologische verloop van zijn verslaving.Hij vertelt over zijn jeugd, zijn carrière, zijn liefdesleven, maar ook over hoe hijelke soort drugs ervoer - van wiet tot heroïne. En hij beschrijft helder en begrijpelijkde werking van verschillende verslavingen, van hoestsiroop tot lsd, vanalcohol tot liefde. Juist omdat het brein op zoek is naar beloning en manierenom pijn te verzachten, is het zo gevoelig voor verslaving. Niemand beter kan dituitleggen dan Lewis: ex-drugsverslaafde, hersenwetenschapper en begenadigdverteller.

Wil je het boek lezen?Memoires van een verslaafd brein in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc Lewis. Lezen Memoires van een verslaafd brein Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN