De keuken van Spanje & Portugal

De keuken van Spanje & Portugal - Elisabeth Luard | Highergroundnb.org

...ts aan bod komt. Dit boek bevat 180 recepten uit Spanje en Portugal, verdeeld over 21 gebieden ... Rondreis Spanje Met Caravan - Vinden.nl ... . De keuken van Spanje en Portugal is een schitterend kookboek waarin de kookkunst van het Iberisch schiereiland ruimschoots aan bod komt. Dit boek bevat 180 recepten uit Spanje en Portugal, verdeeld over 21 gebieden. Ook wordt aandacht besteedt aan de invloeden die geleid hebben tot een kookstijl die volstrekt eigentijds en tegelijk ook uiterst ... Dé Spaanse keuken bestaat eigenlijk niet. Elke regio heeft haar eigen producten en gerech ... PDF ePUB - De Keuken Van Spanje En Portugal ... ... Dé Spaanse keuken bestaat eigenlijk niet. Elke regio heeft haar eigen producten en gerechten, zoals de Baskische, Catalaanse en Galicische keuken. Lees hier van alles over culinair Spanje. In feite bestaat de Spaanse keuken uit vele regionale keukens, zoals de Catalaanse, Galicische of Baskische keukens die allen onderling sterk verschillen. De Spaanse keuken zoals men die buiten Spanje kent bestaat meestal uit niet veel meer dan paella, tortilla, tapas zoals patatas bravas en een aantal worsten zoals chorizo. Www.boekwinkel...

INFORMATIE

AUTEUR
Elisabeth Luard
DIMENSIE
4,4 MB
BESTANDSNAAM
De keuken van Spanje & Portugal.pdf

OMSCHRIJVING

De keuken van Spanje en Portugal is een schitterend kookboek waarin de kookkunst van het Iberisch schiereiland ruimschoots aan bod komt. Dit boek bevat 180 recepten uit Spanje en Portugal, verdeeld over 21 gebieden. Ook wordt aandacht besteedt aan de invloeden die geleid hebben tot een kookstijl die volstrekt eigentijds en tegelijk ook uiterst traditioneel is. De sfeervolle foto's van Jean Cazal geven deze streekgerechten weer zoals ze worden opgediend in moderne keukens van Lissabon, Madrid en Barcelona. Daarnaast zijn in dit boek vele meesterlijke schilderijen opgenomen van schilders als Goya, Velázquez, El Greco, Miró en Picasso, en schitterende foto's van het Iberische landschap. Met dit boek maakt u een rondreis over dit prachtige schiereiland, terwijl u tegelijk een schat aan culinaire informatie opdoet.

Wil je het boek lezen?De keuken van Spanje & Portugal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elisabeth Luard. Lezen De keuken van Spanje & Portugal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN