Mijn ontvoering door Toos van der Valk

Mijn ontvoering door Toos van der Valk - Elle van Rijn | Highergroundnb.org

...chrikt door de ontvoering van Toos van der Valk, de vrouw van Gerrit van der Valk ... Mijn ontvoering door Toos van der Valk eBook door Elle van ... ... . Toos is op dat moment 52 jaar oud, moeder van zeven kinderen en oma van vijf kleinkinderen. Samen met haar man runde zij het eerste hotel-restaurant van Van der Valk in hun woonplaats Nuland. De ontvoering van Toos van der Valk, de vrouw van Gerrit van der Valk van het Nederlandse Van der Valk-concern, was een geruchtmakend misdrijf in 1982.. Op de late vrijdagavond 26 november 1982 werd ze uit haar woning in het Noord- ... Ontvoering van Toos van der Valk - Wikipedia ... .. Op de late vrijdagavond 26 november 1982 werd ze uit haar woning in het Noord-Brabantse Nuland ontvoerd door drie Italiaanse mannen en in een flat in België vastgehouden. Na betaling van 12,5 miljoen gulden losgeld werd ze op 17 december 1982 ... Het is de hartenkreet van Toos van der Valk, opgetekend in het boek "Mijn ontvoering. Voor het eerst verteld door Toos van der Valk" (uitg. Artemis & co, ISBN 9789047202455). Titel: Mijn ontvoering - Voor het eerst verteld door Toos van der Valk. Schrijver: Elle van Rijn. Genre: true crime/biografie: Uitgeverij: Artemis & Co ISBN: 978-90-472-0245-5 Eerste druk, 2011: Recensie: Op vrijdagavond 26 november 1982 zijn Toos van der Valk en haa...

INFORMATIE

AUTEUR
Elle van Rijn
DIMENSIE
3,21 MB
BESTANDSNAAM
Mijn ontvoering door Toos van der Valk.pdf

OMSCHRIJVING

Op 27 november 1982 werd Nederland opgeschrikt door de ontvoering van Toos van der Valk, de vrouw van Gerrit van der Valk. Toos is op dat moment 52 jaar oud, moeder van zeven kinderen en oma van vijf kleinkinderen. Samen met haar man runde zij het eerste hotel-restaurant van Van der Valk in hun woonplaats Nuland. Ze werd uit haar woning ontvoerd door vier Italiaanse mannen, terwijl haar man boven lag te slapen, en meegenomen naar een flat in België, waar ze ruim drie wekenin een tentje werd vastgehouden. Na betaling van 13 miljoen gulden losgeld werd Toos in de buurt van Eindhoven vrijgelaten.Toos van der Valk was de eerste bekende vrouw die ontvoerd werd in Nederland. Nog altijd is het een van de meest geruchtmakende ontvoeringszaken, die het land weken in zijn ban hield. Nu, bijna dertig jaar later, vertelt Toos voor het eerst haar hele verhaal aan Elle van Rijn, die er een spannend en uitermate aangrijpend boek over heeft geschreven.

Wil je het boek lezen?Mijn ontvoering door Toos van der Valk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elle van Rijn. Lezen Mijn ontvoering door Toos van der Valk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN