Het leukste kijkwoordenboek

Het leukste kijkwoordenboek - Mairi Mackinnon | Highergroundnb.org

...fst duizend nuttige, alledaagse woorden om de woordenschat van jouw kind uit te breiden ... Het Leukste Kijkwoordenboek! voordelig online kopen? ... . Dankzij de mooie, gedetailleerde tekeningen wordt nieuwe woordjes leren een feest! Een boek om urenlang samen met je kind in te kijken en te lezen. Het leukste kijkwoordenboek zit boordevol met maar liefst 1000 nuttige, alledaagse woorden om de woordenschat van uw kind uit te breiden. Dankzij de mooie, gedetailleerde tekeningen, die kinderen erg aanspreken wordt nieuwe woordjes leren een feest! Een boek om urenlang samen met je kind in te kijken en te lezen. Deltas educatief boek Kijkwoordenboek Dit boek bevat maar liefst duizend nuttige, all ... Broekhuis | Het leukste kijkwoordenboek, Mairi Mackinnon ... . Deltas educatief boek Kijkwoordenboek Dit boek bevat maar liefst duizend nuttige, alledaagse woorden om de woordenschat van jouw kind uit te breiden. Dankzij de mooie, gedetailleerde tekeningen wordt nieuwe woordjes leren een feest! Een boek om urenlang samen met je kind in te kijken en te lezen. Het leukste kijkwoordenboek Mairi Mackinnon. Dit boek bevat maar liefst 1000 nuttige, alledaagse woorden om de woordenschat van uw kind uit te breiden. Dankzij de mooie, gedetailleerde tekeningen wordt nieuwe woordjes leren een feest! Een boek om urenlang samen ... Titel: Het kijkwoordenboek van Vos en Haas ISBN: 9789401465892 Auteur: Sylvia Vanden Heede Beschrijving: Wat zijn er veel woorden in de wereld! Soms is een woord bijzonder. Soms is een woord heel gewoon. Hoeveel woorden heb je nodig voor een verhaal? Honderd? Of een miljoen? En voor een woordenboek? Staat daar echt alles in? Het leukste kijkwoordenboek. Mairi Mackinnon. Dit boek bevat maar liefst 1000 nuttige, alledaagse woorden om de woordenschat van uw kind uit te breiden. Dankzij de mooie, gedetailleerde tekeningen wordt nieuwe woordjes leren een feest! Een boek om urenlang samen met je kind in te kijken en te lezen. Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, Mairi Mackinnon - Het leukste kijkwoordenboek. Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren e...

INFORMATIE

AUTEUR
Mairi Mackinnon
DIMENSIE
5,99 MB
BESTANDSNAAM
Het leukste kijkwoordenboek.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek bevat maar liefst 1000 nuttige, alledaagse woorden om de woordenschat van uw kind uit te breiden. Dankzij de mooie, gedetailleerde tekeningen wordt nieuwe woordjes leren een feest!Een boek om urenlang samen met je kind in te kijken en te lezen.

Wil je het boek lezen?Het leukste kijkwoordenboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mairi Mackinnon. Lezen Het leukste kijkwoordenboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN