Max Modderman 1 - Klas op stelten

Max Modderman 1 - Klas op stelten - Matt Stanton | Highergroundnb.org

...ruiken als zijn sterkste punt bij de verkiezingen voor klassenvertegenwoordiger ... Max Modderman 1 - Klas op stelten PDF Online | BANK72 PDF ... . Dit is het eerste deel in een nieuwe serie. Geschreven door Matt Stanton, uitgegeven door Harper Collins. 8-sep-2019 - Een super leuk boek! 'Max Modderman- Klas op stelten' zit vol humor en grappen. Max Modderman is dan ook de grappenmaker van de klas. Alleen is hij niet erg geliefd bij de meester. Speciaal voor de eerste week van de zomervakantie (voor mij dan de eerste week), bedacht ik een voorleeschallenge. Voor elke challenge heb ik een filmpje opgenomen van 1 minuut. Ik lees op ver ... Max Modderman - Klas op stelten - In de Boekenkast ... . Voor elke challenge heb ik een filmpje opgenomen van 1 minuut. Ik lees op verschillende manieren voor uit het boek Max Modderman Klas op stelten van Matt Stanton. In deze blog een overzicht van alle video's. Max krijgt altijd, en dan ook echt áltijd, overal de schuld van. Dus ook wanneer er iemand - ieuw! - in het opslaghok heeft gepoept, en dat heeft Max dus écht niet gedaan! Om te bewijzen dat hij heus wel wat kan, doet hij mee aan de ... Home » Max Modderman. dl 1 Klas op stelten ... Max krijgt altijd, en dan ook echt áltijd, overal de schuld van. Dus ook wanneer er iemand - ieuw! - in het opslaghok heeft gepoept, en dat heeft Max dus écht niet gedaan! Om te bewijzen dat hij heus wel wat kan, doet hij mee aan de verkiezingen voor klas Klas op stelten. door Matt Stanton. Max Modderman (Book 1) Bedankt voor het delen! Je hebt de volgende beoordeling en recensie ingeleverd. We zullen ze op onze site publiceren nadat we ze bekeken hebben. Matt Stanton Klas op stelten. Gedrukt boek . Op school krijgt Max van meester IJzinga altijd overal de schuld van. ... Max Modderman, 1. Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek. Postcode: Vind mijn Bibliotheek. Max krijgt altijd, en dan ook echt áltijd, overal de schuld van. Dus ook wanneer er iemand - ieuw! - in het opslaghok heeft gepoept, en dat heeft Max dus écht niet gedaan! Om te bewijzen dat hij heus wel wat kan, doet hij mee aan de verkiezingen voor klassenvertegenwoordiger. Als dat maar goed gaat! Max Modderman 1 - Klas op stelten Prijs: € 4,99 tot € 9,99 Max Modderman 2 - Plankenkoorts Prijs: € 4,99 tot € 9,99 Max Modderman 3 - Grappenstrijd Prijs: € 4,99 tot € 9,99 Prijsmelding instellen × Een prijsmelding is ......

INFORMATIE

AUTEUR
Matt Stanton
DIMENSIE
5,74 MB
BESTANDSNAAM
Max Modderman 1 - Klas op stelten.pdf

OMSCHRIJVING

Voor fans van Het leven van een loser en Niek de Groot!Max krijgt altijd, en dan ook echt áltijd, overal de schuld van. Dus ook wanneer er iemand – ieuw! – in het opslaghok heeft gepoept, en dat heeft Max dus écht niet gedaan! Om te bewijzen dat hij heus wel wat kan, doet hij mee aan de verkiezingen voor klassenvertegenwoordiger.Als dat maar goed gaat!

Wil je het boek lezen?Max Modderman 1 - Klas op stelten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Matt Stanton. Lezen Max Modderman 1 - Klas op stelten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN