Knotsknettergek

Knotsknettergek - Tosca Menten | Highergroundnb.org

... voor een gemene jongen met zijn rat. Knotsknettergek ... Knotsknettergek door Tosca Menten (paperback ... ... . 9789000334605 Menten, KnotsknettergekEen papegaai met een houten poot en een op geld beluste platenbaas: Tosca Menten brengt deze twee samen in een knotsgek verhaal. Op een dag komt bij het huis van Jop een groene papegaai aanvliegen. Tot ieders stomme verbazing heeft het beest een houten poot en kan hij prachtig opera-achtig ... Lees „Knotsknettergek" door Tosca Menten verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Twee succesboeken van Tosca Menten in één! Operat ... Knotsknettergek - NRC ... . Twee succesboeken van Tosca Menten in één! Operatie Zeer Ernstige Ramp gaat over een Ramp. Een Zeer Ernstige Ramp van he... Knotsknettergek is een superleuk boek, omdat het eigenlijk twee boeken in één zijn! Het eerste deel is "Operatie Zeer Ernstige Ramp". Het gaat over Sam Veterklep, een hele vervelende jongen die ontzettend verwend is en altijd zijn zin krijgt. Hij heeft maar één echte vriend: Hercules, zijn rat. Knotsknettergek is een knotsknetterdikke verzamelbundel met daarin de twee knotsknettergekke verhalen Operatie Zeer Ernstige Ra...

INFORMATIE

AUTEUR
Tosca Menten
DIMENSIE
11,27 MB
BESTANDSNAAM
Knotsknettergek.pdf

OMSCHRIJVING

Twee succesboeken van Tosca Menten in één!Operatie Zeer Ernstige Ramp gaat over een Ramp. Een Zeer Ernstige Ramp van het Aller Ernstigste Soort. Dus wees gewaarschuwd. En in Tom Piekepol en de schat van Kartoni wordt Tom Piekepol wakker op zijn geluksdag. Even later zit hij in een bejaardenhuis met een meneer die denkt dat hij een garnaal is. Samen gaan ze op zoek naar een schat. In het bejaardenhuis!Een knotsknettergekke bundel van de grappigste kinderboekenschrijver van Nederland.

Wil je het boek lezen?Knotsknettergek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tosca Menten. Lezen Knotsknettergek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN