Van oerknal tot robot

Van oerknal tot robot - Marc Ter Horst | Highergroundnb.org

... Van oerknal tot robot is een fantastisch boek ... Van oerknal tot robot [e-Book] - Marc ter Horst - (ISBN ... ... . De uitleg is duidelijk, de inhoud is goed gedocumenteerd en saai wordt het nooit. Een boek voor een breed publiek. NBD Biblion: Rijke en leerzame uitgave met aantrekkelijk omslag, die ons op een speelse en laagdrempelige wijze meeneemt in de geschiedenis. Van oerknal tot robot bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Het doel van het project is het bevorderen van leesplezier en laagdrempelig kennismaken met de wetenschap. In het pakket zitten 35 verschillende titels ... Susan Spekschoor - Van Oerknal tot robot ... . In het pakket zitten 35 verschillende titels, waarvan 5 keer het boek Van oerknal tot robot. Tevens vind je een handleiding en enkele verwerkingsopdrachten met attributen. Voor kinderen van 7 tot 13 jaar - € 12,50 (te koop bij o.a. Bol.com) In het boek 'Van oerknal tot robot' komen verschillende onderwerpen aan bod waarbij kinderen al lezend leren over het begin (het ontstaan) van dit onderwerp. Van oerknal tot robot - Marc ter Horst - Hardcover. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 Bestel Van oerknal tot robot van Marc ter Horst. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd In Van oerknal tot robot onderzoekt ter Horst ´het begin´ van een heleboel dingen. Hij start met de (logische) vraag naar het begin van het boek dat voor ons ligt. En dat is geen makkelijke vraag, want begint een boek bij het idee, of begint het bij de uitgever die enthousiast is over het idee, of begint een boek pas bij het openslaan ervan. In Van oerknal tot robot staat één vraag centraal: hoe zijn bepaalde dingen eigenlijk ontstaan of begonnen? Alles heeft een begin Van oerknal tot robot legt uit hoe het heelal is ontstaan, het leven, de mens, wetenschap, taal, kleding, internet, en heel veel meer. Van oerknal tot robot werd geschreven door Marc ter Horst, die met zijn succesvolle kinderboek Hé aardbewoner heeft bewezen dat hij zijn hand niet omdraait v...

INFORMATIE

AUTEUR
Marc Ter Horst
DIMENSIE
12,21 MB
BESTANDSNAAM
Van oerknal tot robot.pdf

OMSCHRIJVING

In Van oerknal tot robot staat één vraag centraal: hoe zijn bepaalde dingen eigenlijk ontstaan of begonnen? Alles heeft een begin Van oerknal tot robot legt uit hoe het heelal is ontstaan, het leven, de mens, wetenschap, taal, kleding, internet, en heel veel meer. In totaal staan er 38 beginnen in het boek, waaronder ook het begin van... jou! Marc ter Horst en Eliane Gerrits Van oerknal tot robot werd geschreven door Marc ter Horst, die met zijn succesvolle kinderboek Hé aardbewoner heeft bewezen dat hij zijn hand niet omdraait voor moeilijke materie. De grappige illustraties in kleur zijn van Eliane Gerrits, bekend van haar werk voor de NRC.

Wil je het boek lezen?Van oerknal tot robot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc Ter Horst. Lezen Van oerknal tot robot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN