We zijn hier niet in China

We zijn hier niet in China - Sylvia Witteman | Highergroundnb.org

...k in Zuid-Europa, in een postkantoor, in een ziekbed, op de markt, in een spookcafé, in een ... We zijn hier niet in China | Luisterboeken downloaden bij ... ... ... We zijn hier niet in China. Auteur(s) Sylvia Witteman. NUR code(s) 301 Literaire roman, novelle Imprint(s) We zijn hier niet in China Sylvia Witteman • ebook • epub. Samenvatting . We zijn in een fout vakantiepark in Zuid-Europa, in een postkantoor, in een ziekbed, op de markt, in een spookcafé, in een beschimmeld Limburgs huisje, het station van Maastricht, een volle tram, de slijmerige regen. We zijn in een fout vakantiepark in Zuid-Europa, in een postkantoor, in een ziekbed, op de ... We zijn hier niet in China 9789038806440 9038806442 | VindBoek ... . We zijn in een fout vakantiepark in Zuid-Europa, in een postkantoor, in een ziekbed, op de markt, in een spookcafé, in een beschimmeld Limburgs huisje, het station van Maastricht, een volle tram, de slijmerige regen. Sylvia Witteman kijkt om zich h Recensie: We zijn hier niet in China - Sylvia Witteman. Ook na vele columnbundels blijft het beslist geweldig om de nieuwste van Sylvia Witteman te leze...

INFORMATIE

AUTEUR
Sylvia Witteman
DIMENSIE
8,46 MB
BESTANDSNAAM
We zijn hier niet in China.pdf

OMSCHRIJVING

We zijn in een fout vakantiepark in Zuid-Europa, in een postkantoor, in een ziekbed, op de markt, in een spookcafé, in een beschimmeld Limburgs huisje, het station van Maastricht, een volle tram, de slijmerige regen. Sylvia Witteman kijkt om zich heen en verwondert zich over de merkwaardigheden van het dagelijks leven. Waarom verkoopt de Hema geen shirts met "Cute little vakkenvuller' erop? Waarom zou iemand in godsnaam een tatoeage nemen van een verwarmingsradiator? Of een opgezette kat in een bruidsjurkje hijsen? Waarom zijn er al oliebollen in oktober? Op deze vragen is geen antwoord, behalve: tragiek is overal. Niemand is later prinses, sinterklaasgedichten worden verhaspeld en als je eendode poes begraaft dan krijgt ze zand in haar oogjes. Het enige dat je kunt doen is een saucijzenbroodje eten en verder met je leven.

Wil je het boek lezen?We zijn hier niet in China in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sylvia Witteman. Lezen We zijn hier niet in China Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN