Het vadersboek

Het vadersboek - Gerard Janssen | Highergroundnb.org

... vaderschap en natuurlijk workshops stoeien, kussengevechten houden en kinderen in de lucht gooien ... Hete vaders | Trouw ... . Daarnaast is het duidelijk geworden hoe belangrijk stoeien en gekke spelletjes zijn voor de ontwikkeling van ieder kind. Daarom dit vadersboek van uitgeverij Snor: een vrolijke opsomming van alle nieuwe inzichten en laatste wetenschappelijke resultaten op het gebied van vaderschap en natuurlijk workshops stoeien, kussengevechten houden en kinderen in de lucht gooien. Het grote jonge vadersboek wil de jonge vader, moeder, oma, opa, daarbij behulpzaam zijn. Het is ... bol.com | Jonge vadersboek, Scheepmanker | 9789060199091 ... ... . Het grote jonge vadersboek wil de jonge vader, moeder, oma, opa, daarbij behulpzaam zijn. Het is een geheugensteuntje voor de kunstjes die ze in hun eigen jeugdjaren flikten; een aanvulling op het eigen, alweer vergeten repertoire. Nu verkrijgbaar bij BabyPlanet het Vadersboek. Dit vaderboek staat vol met tips voor de aanstaande papa, Bekend van de community Relax Mama. Online in onze babywebshop BabyPlanet.nl of in 1 van onze grote babywinkels in Drachten, Assen, Groningen, Sneek e Daarnaast is het duidelijk geworden hoe belangrijk stoeien en gekke spelletjes zijn voor de ontwikkeling van ieder kind. Daarom dit vadersboek: een vrolijke opsomming van alle nieuwe inzichten en laatste wetenschappelijke resultaten op het gebied van vaderschap en natuurlijk workshops stoeien, kussengevechten houden en kinderen in de lucht gooien. Nico Scheepmaker (Amsterdam, 13 november 1930 - aldaar, 5 april 1990) was een Nederlands (sport)journalist, dichter en columnist.. Biografie. Van huis uit kreeg hij zijn liefde voor voetbal mee en tijdens zijn militaire dienst bij de militaire inlichtingendienst maakte hij kennis met het Russisch.Hij studeerde Slavische taal- en letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam....

INFORMATIE

AUTEUR
Gerard Janssen
DIMENSIE
12,65 MB
BESTANDSNAAM
Het vadersboek.pdf

OMSCHRIJVING

Mannen denken vaak dat vaders pas belangrijk worden als kinderen wat ouder worden. Baby's zijn een vrouwenzaak. Maar onderzoek laat zien dat vaders meteen al na de geboorte een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van kleine kinderen. Die rare man met die zware bromstem blijkt een belangrijke bron van het speelse en onvoorspelbare gedrag waar kleintjes gek op zijn. Daarnaast is het duidelijk geworden hoe belangrijk stoeien en gekke spelletjes zijn voor de ontwikkeling van ieder kind. Daarom dit vadersboek: een vrolijke opsomming van alle nieuwe inzichten en laatste wetenschappelijke resultaten op het gebied van vaderschap en natuurlijk workshops stoeien, kussengevechten houden en kinderen in de lucht gooien.

Wil je het boek lezen?Het vadersboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerard Janssen. Lezen Het vadersboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN