Dagboek van een puber

Dagboek van een puber - Raoul de Jong | Highergroundnb.org

... na vandaag kan trekken: ik zit in de klas met een stel massakonijnen die absoluut niet bij mij passen ... Dagboek van een puber - Raoul de Jong | Geschiedeniswinkel ... . Ik voel me eenzaam, leeg en alleen. Zes hele lange jaren! Zes jaar en dan is het voorbij. Leeg, helemaal leeg. Wie is in staat om zonder gevoel van schaamte zijn puberdagboek te herlezen? De meeste dagboeken belanden in een vergeten doos, in de haard of in ... Dagboek van een puber. Coming of age voorstelling voor kansarme jongeren ... Dagboek van een puber. Lief dagboek, de conclusie die ik na vandaag kan trekken: ik zit in de klas ... dagboek lezen, waar leg je de grens? | Ouders Online ... ... Dagboek van een puber. Lief dagboek, de conclusie die ik na vandaag kan trekken: ik zit in de klas met een stel massakonijnen die absoluut niet bij mij passen. Ik voel me eenzaam, leeg en alleen. Zes hele lange jaren! Zes jaar en dan is het voorbij. Leeg, helemaal leeg. Dagboek van een puber. Luister 14 dagen gratis Dagboek van een puber. 3.71 87 5 Schrijver: Raoul de Jong Voorlezer: Raoul de Jong. Beschikbaar als audioboek. Beschikbaar als e-book. Lief dagboek, de conclusie die ik na vandaag kan trekken: ik zit in de klas met een stel massakonijnen die absoluut niet bij mij passen. Een puber die volwassen wordt. ... Dat was de dag dat ik onzeker een nietsbetekenend schrift uit de kast viste, met de bedoeling er een dagboek van te maken. Het is gelukt....

INFORMATIE

AUTEUR
Raoul de Jong
DIMENSIE
4,72 MB
BESTANDSNAAM
Dagboek van een puber.pdf

OMSCHRIJVING

Lief dagboek, de conclusie die ik na vandaag kan trekken: ik zit inde klas met een stel massakonijnen die absoluut niet bij mij passen.Ik voel me eenzaam, leeg en alleen. Zes hele lange jaren! Zesjaar en dan is het voorbij. Leeg, helemaal leeg.Wie is in staat om zonder gevoel van schaamte zijn puberdagboekte herlezen? De meeste dagboeken belanden in een vergetendoos, in de haard of in een papierversnipperaar. Raoul deJong beschouwt de auteur van zijn dagboeken daarom niet alszijn jongere zelf maar als "een twaalfjarig monster dat met veelgevoel voor drama schittert in zijn eigen op Beverly Hills 90210geïnspireerde soapopera'. Op hilarische wijze analyseert De Jongfragmenten uit zijn dagboek waarin opstandigheden, ontluikendeliefdes, gebroken harten en existentiële crises elkaar inhoog tempo afwisselen. Maar De Jong geeft niet alleen eeninkijkje in de tere puberziel, zijn verwijzingen naar popmuziek,tv-programma's en nieuwsfeiten brengen je als lezer onmiddellijkterug naar de jaren negentig van de vorige eeuw.

Wil je het boek lezen?Dagboek van een puber in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Raoul de Jong. Lezen Dagboek van een puber Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN