Haar naam was Sarah

Haar naam was Sarah - Tatiana de Rosnay | Highergroundnb.org

... was Sarah is de eerste roman die Tatiana in haar moedertaal Engels schreef ... Haar naam was Sarah - Boekreviews ... . Deze roman is een groot succes en is in meer dan 33 landen verschenen. De verfilming van haar naam was Sarah met Kristin Scott Thomas in de hoofdrol wordt op 28 oktober 2010 in de bioscoop verwacht. titel: Haar naam was Sarah. auteur: Tatiana de Rosnay. Uitgever: Artemis & co. Thema's: WOII, jodenvervolging, oorlog, liefde. omschrijving kaft: over de schrijfster: Tatiana de Rosnay is geboren op 2 ... Haar naam was Sarah | Lezen voor de lijst ... ... . omschrijving kaft: over de schrijfster: Tatiana de Rosnay is geboren op 28 september 1961 in een buitenwijk van Parijs. Haar naam was Sarah. De tienjarige Sarah wordt samen met haar ouders opgepakt en naar het wielerstadion in Parijs gebracht, waarvandaan duizenden joden worden gedeporteerd. Niemand heeft echter gezien dat Sarah haar kleine broertje Michel in een kledingkast opsloot, net voordat de politie het appartement binnendrong, en de sleutel bij zich stak. Dit jaar is het tien jaar geleden dat Haar naam was Sarah voor het eerst verscheen in Nederland. Sinds die tijd zijn er anderhalf miljoen exemplaren over de toonbank gegaan, hebben honderden scholieren een werkstuk geschreven over het boek, is het verfilmd met Kristin Scott Thomas in de hoofdro...

INFORMATIE

AUTEUR
Tatiana de Rosnay
DIMENSIE
11,53 MB
BESTANDSNAAM
Haar naam was Sarah.pdf

OMSCHRIJVING

Leeslicht Uitgave! Herschreven in eenvoudiger Nederlands. Op 16 juli 1942 speelt zich in Parijs een grootdrama af. Duizenden joden worden naar eensportstadion gebracht. Vandaaruit worden zenaar concentratiekampen gestuurd. Ook detienjarige Sarah wordt samen met haar oudersopgepakt.Jaren later komt journaliste Julia meer te wetenover het leven van Sarah. Ze ontdekt dat Sarahhaar kleine broertje Michel in een kast heeftopgesloten. Vlak voordat de politie hun huisbinnenkwam ...Julia gaat verder op onderzoek uit. Waar is Sarahnu? En wat is er met haar broertje gebeurd?Het droevige verhaal van Sarah laat ook het leven van Julia nietonberoerd.

Wil je het boek lezen?Haar naam was Sarah in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tatiana de Rosnay. Lezen Haar naam was Sarah Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN