Rikki - Rikki wordt grote broer

Rikki - Rikki wordt grote broer - Guido van Genechten | Highergroundnb.org

...anden, heeft papa gezegd. In de lente, als de appelbomen bloeien, dan wordt Rikki grote broer! Een verhaal waarin Rikki lang moet wachten ... Rikki wordt grote broer - Pluizuit ... . Maar als het eindelijk zover is, dan voelt hij zich meteen een hele grote, lieve broer. Rikki - Rikki wordt grote broer, Guido van Genechten | 9789044819205 | Boeken Rikki wordt grote broer | ISBN 9789044819205 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Rikki - Rikki wordt grote broer, Guido van Genechten | 9789044819205 | Boeken Guido van Genechten is ... Rikki wordt grote broer (met afbeeldingen) | Grote broers ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Rikki - Rikki wordt grote broer, Guido van Genechten | 9789044819205 | Boeken Guido van Genechten is een geweldige auteur. Download en lees het boek Rikki - Rikki wordt grote broer op onze website mmark.nl. Helemaal vrij. U vindt Rikki - Rikki wordt grote broer in PDF, ePUB, MOBI. Groot nieuws voor Rikki: binnenkort wordt hij grote broer. Hij mag het grote nieuws aan zijn grootouders vertellen die heel blij zijn. Met zijn knuffelpinguïn speelt Rikki dat hij ook een dikke buik heeft. Maar het wachten duurt lang. De herfst gaat voorbij, en dan de winter. Pas als het lente wordt, kan de baby geboren worden. Rikki's ouders vertellen hem dat hij in de lente een broertje of een zusje krijgt. Rikki mag het grote nieuws vertellen aan opa en oma. Als eindelijk de lange winter voorbij is en de eerste knopjes aan de bomen verschijnen, wekt papa hem 's ochtends vroeg om bij mama te komen kijken.; Door Guido Van Genechten Rikki's ouders vertellen hem dat hij in de lente een broertje of een zusje krijgt. Rikki mag het grote nieuws vertellen aan opa en oma. Als eindelijk de lange winter voorbij is en de eerste knopjes aan de bomen verschijnen, wekt papa hem 's ochtends vroeg om bij mama te komen kijken.; Door Guido Van Genechten Mama heeft aan Rikki verteld dat er een baby'tje in haar buik zit. Het is nog piepklein, het moet eerst flink groeien voor het geboren wordt. Dat duurt nog zes maanden, heeft papa gezegd. In de lente, als de appelbomen bloeien, dan wordt Rikki grote broer Rikki wordt grote broer. Guido van Genechten (auteur) Guido van Genechten (illustrator) Er zijn al heel wat prentenboeken verschenen over het konijntje Rikki. In dit verhaal krijgt Rikki te horen dat mama konijn een kindje verwacht. Opvallend ... Fnac: Rikki, Rikki wordt grote broer, Genechten Guido van". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Konijntje Rikki hoort in de h...

INFORMATIE

AUTEUR
Guido van Genechten
DIMENSIE
11,70 MB
BESTANDSNAAM
Rikki - Rikki wordt grote broer.pdf

OMSCHRIJVING

Mama heeft aan Rikki verteld dat er een baby'tje in haar buik zit. Het is nog piepklein, het moet eerst flink groeien voor het geboren wordt. Dat duurt nog zes maanden, heeft papa gezegd. In de lente, als de appelbomen bloeien, dan wordt Rikki grote broer!Een verhaal waarin Rikki lang moet wachten. Maar als het eindelijk zover is, dan voelt hij zich meteen een hele grote, lieve broer. Hartverwarmend!

Wil je het boek lezen?Rikki - Rikki wordt grote broer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guido van Genechten. Lezen Rikki - Rikki wordt grote broer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN