Mama Baas - De mama baas weekplanner

Mama Baas - De mama baas weekplanner - Sofie Vanherpe | Highergroundnb.org

... die week kunt noteren (yoga, voetbal, logeren bij een vriendinnetje ... De nieuwe Mama Baas weekplanner - Mama Baas ... ... ...). Er is ook voldoende plek voorzien om de zaken die De webshop van Mama Baas: keuze van experts én mama's. Gratis verzending (Benelux) vanaf 50 euro. Voor 17u besteld, meestal de volgende dag in huis. Mama heeft alles onder controle (allez, soms toch :-) )! Wij willen je een handje helpen dankzij dit superhandige whiteboard. Het is een mooie weekplanner waarbij je per gezinslid de planning voor die week kunt noteren (yoga, voetbal, logeren bij een vriendinnetje...). Ook de to-do's en de niet te vergeten boodschappen ?De Mama Ba ... De mama baas weekplanner | Boeken ... ...). Ook de to-do's en de niet te vergeten boodschappen ?De Mama Baas Weekplanner geeft een helder overzicht van wat ieder lid van het gezin op de agenda heeft staan die week. Bovendien kun je de planner helemaal personaliseren met het grappig geïllustreerde stickervel. En met nuttige tips als 'hoe leg je het begrip tijd uit aan een driejarige' of 'eerste hulp bij organisatie' heb je absoluut alles onder controle! Weekplanner voor het hele gezin in een nieuw jasje Mama Baas, Emma Thyssen Met De nieuwe Mama Baas weekplanner heb je op ieder moment een helder en onmisbaar overzicht van alle weekactiviteiten van elk gezinslid, van klein tot groot. De planner kun je helemaal personaliseren met het vrolijke stickervel. Met slimme tips Deze weekplanner bevat 44 weken en is gebaseerd op een (Belgisch) schooljaar (zomervakantie niet meegerekend) waarbij je alle activiteiten per gezinslid kunt noteren. Maar omdat de Mama Baas weekplanner geen datumaanduiding heeft, kun je beginnen met de planner wanneer jij maar wilt. Met De nieuwe Mama Baas weekplanner heb je op ieder moment een helder en onmisbaar overzicht van alle weekactiviteiten van elk gezinslid, van klein tot groot.. De planner kun je helemaal personaliseren met het vrolijke stickervel. Met slimme tips als "hoe leg je het begrip tijd uit aan een driejarige" of "geen stress meer dankzij de routineklok" heb je absoluut alles onder controle! Het boek De mama baas weekplanner, geschreven door Sofie Vanherpe, Emma Thyssen, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De Mama Baas Weekplanner geeft een helder overzicht van wat ieder l...

INFORMATIE

AUTEUR
Sofie Vanherpe
DIMENSIE
4,62 MB
BESTANDSNAAM
Mama Baas - De mama baas weekplanner.pdf

OMSCHRIJVING

?De Mama Baas Weekplanner geeft een helder overzicht van wat ieder lid van het gezin op de agenda heeft staan die week. Bovendien kun je de planner helemaal personaliseren met het grappig geïllustreerde stickervel. En met nuttige tips als 'hoe leg je het begrip tijd uit aan een driejarige' of 'eerste hulp bij organisatie' heb je absoluut alles onder controle!

Wil je het boek lezen?Mama Baas - De mama baas weekplanner in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sofie Vanherpe. Lezen Mama Baas - De mama baas weekplanner Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN