De avonturen van Alice in Wonderland

De avonturen van Alice in Wonderland - Lewis Carroll | Highergroundnb.org

... waarin ik las over de avonturen van Alice stamt af van 2016 ... Vind de avonturen van alice in wonderland op Marktplaats ... ... . Het is zeer goed vertaald uit het Engels door Nicolaas Matsier en ik heb genoten van de illustraties van Mervyn Peak. De oorspronkelijke delen werden in 1865 en 1871 uitgegeven lees ik op de achterkant van de voorkant-hoes. De avonturen van Alice in Wonderland en Spiegelland (Paperback). Uitgeverij Ad. Donker heeft deze klassieker al sinds 1946 in haar fonds en viert het... De avonturen van Alice in Wonderland. De schrijver Lewis ... Carroll, Lewis - De avonturen van Alice in Wonderland ... ... De avonturen van Alice in Wonderland. De schrijver Lewis Carroll (pseudoniem voor Charles Lutwidge Dodgson was 33 jaar toen zijn sprookjesachtige verhaal Alice's Adventures in Wonderland, in 1865 als boek verscheen. Als verteller beschikte hij over een haast grenzeloze fantasie die rijk was aan originele invallen. Zijn inmiddels tijdloze verhaal over de avonturen van Alice brengt humor en ... De Avonturen van Alice in Wonderland / Achter de Spiegel en wat Alice daar aantrof (Hardcover). Carrolls Alice in Wonderland (1865) is met het... Alice in Wonderland is een Amerikaanse animatiefilm uit 1951, geproduceerd door The Walt Disney Company.Het is de dertiende animatiefilm van Disney. De film is gebaseerd op Alice's Adventures in Wonderland, een fantasyboek uit 1865 van Lewis Carroll.. Ondanks de slechte, in sommige gevallen zelfs vijandige kritieken die de film oorspronkelijk kreeg van voornamelijk critici uit het Vereni...

INFORMATIE

AUTEUR
Lewis Carroll
DIMENSIE
4,63 MB
BESTANDSNAAM
De avonturen van Alice in Wonderland.pdf

OMSCHRIJVING

Alice is zich buiten aan het vervelen als er opeens een konijn langs komt rennen, dat de hele tijd roept: 'O wee, o wee, ik kom vast te laat.' Alice rent het konijn achterna en als het konijn in een hol verdwijnt, gaat ze het achterna. Zo komt ze terecht in Wonderland, waar ze de vreemdste avonturen beleeft. Alice in wonderland is een verhaal voor volwassenen en kinderen, een rijk en nooit verouderend verhaal dat als geen ander de eigenschappen humor, fantasie en gezond verstand verenigt. Deze niet te evenaren knappe vertaling van Alfred Kossman en C. Reedijk wordt op onnavolgbare wijze voorgelezen door Jeroen Kramer.Deze uitgave betreft een audioboek.

Wil je het boek lezen?De avonturen van Alice in Wonderland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lewis Carroll. Lezen De avonturen van Alice in Wonderland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN