Indonesisch koken in de magnetron

Indonesisch koken in de magnetron - Elisabeth Bakker | Highergroundnb.org

...de schaal in de magnetron, schakel de magnetron in op 700 watt en stel de bereidingstijd volgens het schema in ... Indonesisch koken in de magnetron, Bakker Elisabeth ... ... . Laat de rijst hierna nog 5 minuten nagaren en schep de rijst nog even om. Schema rijst koken in de magnetron: 1 persoon, 75 g rijst, 200 ml water, 10 min. 2-3 personen, 150 g rijst, 325 ml water, 13 min. 3-4 personen, 225 g rijst ... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Elisabeth Bakker en Berty van Essen - Indonesisch koken in de magnetron Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al ... Rijst koken magnetron recepten - 86 rijst koken magnetron ... ... .nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. 'Indonesisch koken in de magnetron' door Esther Bakker - Onze prijs: €25,99 - Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen Nu de magnetron in steeds meer keukens een plaats heeft veroverd, wordt het tijd dat er een boek verschijnt over Indonesisch koken in de magnetron. U treft in dit boek een beknopte uiteenzetting aan over het gebruik van de magnetron en het daarvoor geschikte serviesgoed. Ook vindt u een overzicht van de te gebruiken kruiden. Bij vlees in de magnetron koken gebruikt u andere technieken en krijgt u dus andere resultaten. Een stuk vlees dat langer dan 10 minuten in de magnetron braadt, krijgt een kleurtje. Neem dus vrij dikke stukken vlees om een braadtijd van méér dan 10 minuten te rechtvaardigen. De groenten even laten nagaren. Ondertussen in de Tupperware maatkan de gado gado saus bereiden volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, maar wel in de magnetron : LET OP : DAT GAAT VEEL SNELLER ! Het groentenmengsel over de slabladeren verdelen, met komkommerschijfjes en ei garneren en de hete saus eroverheen gieten. Handleiding - Tips - Recepten., Bakker Elisabeth - Essen Berty van, Van Dishoeck, Ingenaaid met harde kaft , 1988, 2e druk, 132 pagina's, Nederlands, Nieuwstaat Indonesisch Koken in de Magnetron, Bakker en van Essen. Het bereiden van indonesische gerechten kost vaak veel tijd. Met dit boek waarin 80 heerlijke gerechten staan, zul je zeker tijd w. Nieuw Ophalen of Verzenden. € 13,50 2 jun. '20. Ter Aar 2 jun. '20. Liza Ter Aar. Handleiding - Tips - Recepten, Bakker Elisabeth, Essen Berty van, van Dishoeck, Ingenaaid met harde kaft, 1987, 131 pagina's, Nederlands, Zeer goed, kaft goed Het zal vast niet allemaal even gezond zijn (koken in de magnetron is ook niet al te best toch?!) en we vragen ons af of sommige dingen ook echt goed lukken en goed smaken. Dus we gaan een aantal recepten u...

INFORMATIE

AUTEUR
Elisabeth Bakker
DIMENSIE
7,61 MB
BESTANDSNAAM
Indonesisch koken in de magnetron.pdf

OMSCHRIJVING

Nu de magnetron in steeds meer keukens een plaats heeft veroverd, zal dit boekje in een grote behoefte voorzien. U treft een overzicht aan van te gebruiken kruiden en zo'n 80 recepten van heerlijke gerechten. Dank zi de magnetrom nu geen lange bereidingstijden meer. Berty van Essen heeft haar sporen op het culinaire vlak wel verdiend met haar succesvolle uitgaven Vegetarisch kookboek en Studentenkookboek. Elisabeth Bakker woonde jaren in Indonesie en zij kent deze keuken tot in detail.

Wil je het boek lezen?Indonesisch koken in de magnetron in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elisabeth Bakker. Lezen Indonesisch koken in de magnetron Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN