De astrologische windroos

De astrologische windroos - K.M. Hamaker-Zondag | Highergroundnb.org

...le duizenden pagina's op Astrodienst's website ... De astrologische windroos - vanstockum.nl ... . Ontvang uw gratis horoscoop - en veel meer! Astrodienst AG in Zürich, Zwitserland biedt wereld's beste astrologie website voor gratis horoscopen, astrologische rapporten en informatie over astrologie. Buy De astrologische windroos 01 by K.M. Hamaker-Zondag (ISBN: 9789074899017) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Noté /5: Achetez De astrologische windroos ... De astrologische windroos -H00693 000693 Hamaker-Zondag, K ... ... . Noté /5: Achetez De astrologische windroos de Hamaker-Zondag, K.M.: ISBN: 9789074899017 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Boek De Astrologische Windroos, dit boek is geschreven door K.M. Hamaker-Zondag, uitgegeven door Symbolon, Astrologie; Soms worden er in de astrologie nieuwe technieken ontdekt die spectaculair blijken te zijn. Dat is het geval met de `astrologische windroos'. Keken astrologen tot dan toe alleen naar de hemel, nu is er een techniek om de ......

INFORMATIE

AUTEUR
K.M. Hamaker-Zondag
DIMENSIE
3,81 MB
BESTANDSNAAM
De astrologische windroos.pdf

OMSCHRIJVING

Soms worden er in de astrologie nieuwe technieken ontdekt die spectaculair blijken te zijn. Dat is het geval met de `astrologische windroos'. Keken astrologen tot dan toe alleen naar de hemel, nu is er een techniek om de horoscoop, ofwel de hemelkaart, te projecteren op aarde. Je kunt met deze nieuwe techniek planeetlijnen in je huis, op de plattegrond van je woonplaats en zelfs over de wereld trekken. De praktijk laat zien dat je, als je je op zo'n planeetlijn bevindt, díe ervaringen opdoet die ook daadwerkelijk bij de betekenis van de betreffende planeet horen. Zo blijken planeetlijnen door te werken in de manier waarop je je huis inricht, en ze kunnen zelfs letterlijk de plek van je favoriete stoel aangeven. Het blijkt dat het aanbrengen van veranderingen in je huis in overeenstemming met de planeetlijnen een positieve uitwerking heeft. Niet voor niets wordt de techniek van de astrologische windroos de astrologische feng shui genoemd! Vriendschap en liefde, vakantie-ervaringen, werk, verkeer, de plaatsen waar je er ervaringen mee opdoet of waar dingen gebeuren blijken vaak heel concreet samen te hangen met de kompasrichting van je planeten. In de Verenigde Staten is deze techniek in korte tijd razend populair geworden en er zijn inmiddels zowel binnenhuisarchitecten als reisbureaus die het als instrument hebben opgenomen. In dit boek geeft Karen een overzicht van de technische achtergronden en de mogelijke toepassingen, waarbij ze het gebruik ervan uitvoerig illustreert aan ervaringen uit haar eigen leven en dat van cliënten en vrienden. In deze tweede druk heeft Karen nieuwe ervaringen en inzichten verwerkt en geeft ze de laatste stand van zaken. Ze geeft heldere duidingsaanwijzingen waar ook beginners direct mee aan de slag kunnen. Zo kun je leren om letterlijk te koersen op je planetenkompas!

Wil je het boek lezen?De astrologische windroos in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K.M. Hamaker-Zondag. Lezen De astrologische windroos Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN